To je to što me zanima!

Tragedija u Bilićevom klubu: Ubili su mladog golmana (16)

Servet Dündar (16) preminuo je u bolnici 10 dana nakon što su ga petorica mladića napala u Istanbulu. Meta je bio njegov rođak, koji je nakon napada ostao paraliziran
Vidi originalni članak

Servet Dündar imao je tek 16 godina. Preminuo je u utorak navečer od posljedica krvavog napada nožem prije 10-ak dana u središtu Istanbula. Glavni osumnjičeni je 19-godišnjak , koji je zajedno s još dvojicom napadača završio u pritvoru i čeka suđenje.

Servet je branio za U-16 selekciju Bešiktaša u kojem je trener seniorske momčadi naš Slaven Bilić. Prije 10 dana nesretni Servet bio je s rođakom u gradu. Upravo je rođak bio primarna meta napada i to zbog ljubomore i svađe oko djevojke.

Mladog golmana turske momčadi izboli su u predjelu prsnog koša. Liječnici su pokušali sve, ali umro im je na bolničkoj postelji 10 dana od napada. Golmanov rođak nakon napada je ostao paraliziran. Policija je izvijestila kako su napadnutim mladićima ukradeni novčanici, mobiteli i satovi. Bešiktaš je potvrdio vijest na službenoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cassini 11.03.2015.

    muslimani- šta drugo reć....

  • lolito 11.03.2015.

    kakve budale ti turci....u rangu huligana iz poljske i rusije....

  • acinhoo 11.03.2015.

    gdje god se okrenes ludaci na kvadrat!sta je ovo!?ma to sve treba po kratkom postupku...ja bi njega rezucko turpijicom za nokte malo po malo...ma ode ovaj svijet u p.m.zbog takvih velikih frajera..pocivao u miru,obitelji iskrena sucut..

Komentiraj...
Vidi sve komentare