To je to što me zanima!

Nudističke pripreme: Skinula se cijela nogometna momčad

Mislili smo da će biti zabavno zabilježiti putovanje na zabavan način, stoga su se igrači razodjenuli, rekao je trener norveškog trećeligaša, koji je došao na ovu ideju
Vidi originalni članak

O norveškom trećeligašu Mjølneru zasigurno niste čuli, no sasvim sigurno je da će dobiti poveći broj ženskih navijačica na svojim utakmicama nakon što su u javnost plasirali fotografiju na kojoj se na zanimljiv način pripremaju za novu sezonu.

Razigrani nogometaši odlučili su se zabaviti tako što su se na jednom brdu iznad grada skinuli potpuno goli. Prekrivajući rukama strateško mjesto, igrači Mjølnera osmješeni su pozirali za Facebook obučeni samo u tenisice.

Trener kluba Ivar Morten Normark objasnio je neobičan potez.

- Imali smo treninge koje smo zaključili gostovanjem u Fargernesfjelletu. Mislili smo da će biti zabavno zabilježiti putovanje na zabavan način, stoga su se igrači razodjenuli. Ostali su samo u tenisicama jer je tlo bilo pretvrdo - rekao je trener, koji je bio incijator ove ideje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kiki1984_1 11.07.2012.

    na portalima raznoraznim se tek vidi koliko su ženske perverznije od nas muških..čim su prikrivene i znaju da nitko ne može saznati tko su,odmah na vidjelo izađu sve čari ženske perverzije...ljudi moji,mi smo male bebe za njih što se tiče seksa,samo što one to vješto skrivaju i taje,al onda ipak kad tad to u spavaćoj sobi dođe do izražaja,a rekao bi čovjek nikad piše nije vidjela,a ona čuda radi,hahaha,meteee,radi im šta god hoćeš...e žene žene,odkako sam mladić bio pa sve do sada ninkad mi ni jedna nije uspjela prodati finoću,jer znam da sve ste iste sunce vam vaše :D

  • stipe1810 11.07.2012.

    sta ovaj u crnom glumi.zasto se on ne skine ka i ostali

  • 11.07.2012.

    Jad i čemer!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare