To je to što me zanima!

NY Times tvrdi: L. Armstrong razmišlja o priznanju dopinga

Prema napisima New York Timesa, osramoćeni američki biciklist Lance Armstrong rekao je svojim suradnicima kako razmišlja o priznanju sustavnog dopingiranja
Vidi originalni članak

Prema napisima New York Timesa, osramoćeni američki biciklist Lance Armstrong (41) rekao je svojim suradnicima kako ozbiljno razmišlja o priznanju sustavnog dopingiranja zbog kojeg mu je oduzeto sedam osvojenih naslova na Tour de Franceu...

Američki list se poziva na anoniman izvor i navodi kako Armstrong razmišlja o prizanju nadajući se da bi mu ono pomoglu u obnovi sportske karijere u triatlonu. Naime, Svjetska antidopinška agencija (WADA) i Američka antidopinška agencija (USADA) izrekle su Armstrongu doživotnu zabranu natjecanja u biciklizmu, ali i atletskim sportovima.

Međutim, Armstrongov odvjetnik Tim Herman je negirao mogućnost kako se njegov klijent odlučio promijeniti svoj dugogodišnji iskaz o nevinosti po pitanju dopinga.

- Kada i ako će Lance imati nešto za reći, neće biti nikakve tajne oko toga – rekao je Herman za Associated Press.

Armstrong se trenutno odmara na Havajima, a u slučaju promjene iskaza u dopinškom slučaju, bio bi suočen sa pravnim posljedicama zbog krivokletstva budući je svjedočio pod prisegom kako nikad nije uzimao zabranjena sredstva.

Podsjećamo, Međunarodna biciklistička federacija (UCI) ratificirala je u listopadu prošle godine odluku USADA-e o oduzimanju svih sedam naslova na Tour de Franceu (1999.-2005.) i doživotnoj Armstrongovoj suspenziji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    pa bilo bi dobro da se bar ispriča ak ništa drugo!

  • StjepanZakarić 05.01.2013.

    kako novinari mogu znati o čemu on razmišlja?? da nije dotični novinar vidoviti milan?

  • silaaa 05.01.2013.

    ima ih vise dopingiranih u biciklizmu nego onih cistih

Komentiraj...
Vidi sve komentare