To je to što me zanima!

O. Barić: Austrijancima je nedostajao Martin Stranzl

Imaju malo problema s 'kratkom klupom’, a protiv Nizozemaca su im nedostajala i dva-tri igrača, među kojima i vrlo važan Martin Stranz, kaže Otto
Vidi originalni članak

Nije točno da nam fali snage! To je bio pad koncentracije, tješio se austrijski izbornik Josef Hickersberger nakon što su njegovi “crveno-bijeli” za 19 minuta upropastili sve dobro što su napravili u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske.
Od 67. do 86. minute primili su tri gola i to više nije slučajno. Isto su prošli i protiv Njemačke - odlično prvo poluvrijeme pa debakl u drugom i poraz, ovaj put 4-3. Kao da im nedostaje snage...
- Imaju malo problema s 'kratkom klupom’, a protiv Nizozemske su im nedostajala i dva-tri igrača, među kojima je vrlo važan Martin Stranzl - rekao je Otto Barić.
Bivši hrvatski i austrijski izbornik ne vjeruje da će “crveno-bijeli” tako fizički padati i na EP-u.
- To im sigurno neće biti problem na Euru jer njihove pripreme bit će najdulje i u tom razdoblju sigurno će 'dignuti’ ta 3-4 igrača koja 'padaju’ - rekao je Herr Otto.
Prošli put Austriju je snimao Stanić, sad je to bio Tonći Gabrić. Je li moguće da Bilića uopće ne zanima što bi mu o Austrijancima mogao reći Barić?!
- Ja bih rado pomogao, ali naravno da neću nekog zvati i reći: 'Hej, evo mene!’. Oni znaju kako igra Austrija, osobito Jurčević, no naravno da je ja poznajem još bolje od njih. I ne samo domaćine, nego i ostale protivnike! Recimo Poljake... - dodao je Otto.

ŠTO SU VIDJELI BILIĆEVI PROMATRAČI NA UTAKMICAMA HRVATSKIH SUPARNIKA?

VUČEVIĆ: GOMEZ I KLOSE BILI SU SJAJNI
Goran Vučević i u Baselu se uvjerio koliko je Njemačka jaka - s glatkih 4-0 pregazili su Švicarce na njihovu terenu.
- Iako Švicarci nisu bili na očekivanoj razini, jasno je da su Nijemci već sad u vrlo dobroj formi, a do EP-a će vjerojatno biti još bolji. Imaju sjajne napadače Miroslava Klosea i Marija Gomeza. Zaista djeluju kao momčad - rekao je Bilićev “opservator”.

TONĆI GABRIĆ: OVO JE VELIKO UPOZORENJE
Tonći Gabrić pratio je Austrijance u srijedu navečer protiv Nizozemske i snimat će ih na preostale dvije prijateljske utakmice, protiv Nigerije i Malte.
- Sjajna utakmica! Ovo je za nas veliko upozorenje. Vidio sam dva lica Austrije. Prvih 20 minuta bili su fantastični, ali to je mlada, neiskusna momčad i prerano su se povukli. Najjači su u veznoj liniji - rekao je Gabrić.

CIPRIĆ: PREKIDI SU NAŠA VELIKA ŠANSA
Težak poraz Poljaka u Krakowu od SAD-a (3-0) otkrio je slabosti u igri momčadi Lea Beenhakkera.
- Sva tri gola primili su praktički iz prekida. Dva nakon ubačaja u peterac i još jedan iz slobodnjaka. Tu je naša šansa. Boruc je trebao bolje reagirati. Oni inače djeluju uigrano, ali ovaj put su se totalno raspali - rekao je Gordan Ciprić, koji je za Bilića pratio utakmicu u Krakowu.













Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare