To je to što me zanima!

O. Kahn napao Klinsmanna: Gdje mu je poštovanje?

Kahnu je zasmetalo što se Klinsmann slikao u loži i predstavljao svoj budući stručni stožer dok sezona traje i dok se Bayern bori za trofeje
Vidi originalni članak

Bivšeg suigrača i budućeg Bayernova trenera Jürgena Klinsmanna, golman Bavaraca na odlasku Oliver Kahn napao je zato što se pojavio na utakmici protiv Getafea...
Staromodnom nogometašu očito smeta da se Klinsmann slika u loži i predstavlja svoj budući stručni stožer dok sezona traje i dok se klub bori za naslove na trima frontovima.
- Ova je momčad nadomak osvajanja svih trofeja u sezoni, a događaju se takve stvari – izjavio je 39-godišnji vratar za Allgemeine Zeitung.
- Nisam tako nešto vidio nikad u životu, sasvim mi je neprirodno da trener koji dolazi voditi momčad sljedeće sezone sjedi u loži i gleda važnu utakmicu tijekom sezone koja traje. Svatko bi se trebao ponašati primjereno. Mislim da nazočnost Klinsmanna u loži nije bila primjerena.
S Kahnom se složio i Klinsmannov prijatelj i dugogodišnji suigrač Lothar Matthäus, kojem se nije dopalo što se za trajanja sezone Klinsmann fotografirao sa svojim budućim stručnim stožerom.
- Ja to ne bih napravio kolegi, mislim da je takvim postupkom Jürgen narušio kodeks časti. NIje korektno – rekao je Matthäus.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bayern 4ever 05.04.2008.

    loš je bayern.NEUVJERLJIV.

  • god of war 04.04.2008.

    imaju pravo..klinsman se bahati malo previše...a odbit će mu se to kada-tada..ma ko ga jebe....i ja trošim glupo vrime tipkajući slova..ode popit koju...

  • prcnicije 04.04.2008.

    nije istina..ima golemu švapsku bradu pa skida kako zna i umije

Komentiraj...
Vidi sve komentare