To je to što me zanima!

O kako vole Prosinečkog! Tifosi Kayserispora čestitali Žutom...

Robert Prosinečki igrao je nogomet kojeg su svi obožavali, a kao osoba je bio i ostao čovjek kojeg se poštuje i voli neovisno o dnevnome trenerskom rezultatu. Žuti je: legenda
Vidi originalni članak

Strahovito rijetko postoji baš 100%-na suglasnost o tome tko je najbolji u bilo kojoj momčadi, generaciji, klubu, svih vremena u svom sportu... Uvijek je stvar ukusa i osobnih preferencija. Jednoglasje se događa raritetno, a u pitanju mora biti - velemajstor na terenu i van terena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čudesna generaciji Vatrenih 1998. taj je slučaj. U momčadi za koju su igrali Boban, Šuker, Bokšić, Asanović, Stanić... Na pitanje 'Tko je najbolji?' neki će možda diplomatski izbjeći odgovor, ali 'off the record' svaki ispaljuje u stotinki: "Žuti".

Robert Prosinečki. Igrao je nogomet kojeg se obožava. Kao čovjek je bio i ostao onaj kojeg se poštuje. Meridijani i paralele u tome su nebitni. Žutog može ne ići rezultat, ali nikada se ljudski nije kompromitirao čak ni u ludom svijetu svjetskog nogometa i sumanutog bogatstva.

Pa je posve normalno da je i u svom novom/starom klubu u nedjelju kada je proslavio 51. rođendan doživio da mu ljudi na spektakularan način pokažu koliko ga cijene.

Navijači Kayserispora priredili su mu rođendansku bakljadu, a u videu i na screenshotovima je vidljivo koliko je Žuti bio iznenađen jer se, kao velika većina posebnih, nikada nije doživljavao većim i boljim od bilo koga.

Sretan rođendan Velikom Žutom. Skromnom velemajstoru nogometa čiji potezi na travnjaku ostaju za sva vremena, a karakter van travnjaka dokazan i u najtežim vremenima treba ostati kao putokaz. Svima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • adis23 13.01.2020.

    Žuti-ljudina, igračina, legenda...

  • 13.01.2020.

    Taj srbo nikad ni nije trebao nastupati za Hrvatsku....Nek seli u pašaluk.

  • Idemo prema boljem 13.01.2020.

    Prosinečki je bio legenda... nekad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare