Obavijesti

Sport

Komentari 17

O kako vole Prosinečkog! Tifosi Kayserispora čestitali Žutom...

O kako vole Prosinečkog! Tifosi Kayserispora čestitali Žutom...
5

Robert Prosinečki igrao je nogomet kojeg su svi obožavali, a kao osoba je bio i ostao čovjek kojeg se poštuje i voli neovisno o dnevnome trenerskom rezultatu. Žuti je: legenda

VIDEO

Strahovito rijetko postoji baš 100%-na suglasnost o tome tko je najbolji u bilo kojoj momčadi, generaciji, klubu, svih vremena u svom sportu... Uvijek je stvar ukusa i osobnih preferencija. Jednoglasje se događa raritetno, a u pitanju mora biti - velemajstor na terenu i van terena.

Pokretanje videa...

Robert Prosinečki 00:59

Čudesna generaciji Vatrenih 1998. taj je slučaj. U momčadi za koju su igrali Boban, Šuker, Bokšić, Asanović, Stanić... Na pitanje 'Tko je najbolji?' neki će možda diplomatski izbjeći odgovor, ali 'off the record' svaki ispaljuje u stotinki: "Žuti".

Robert Prosinečki. Igrao je nogomet kojeg se obožava. Kao čovjek je bio i ostao onaj kojeg se poštuje. Meridijani i paralele u tome su nebitni. Žutog može ne ići rezultat, ali nikada se ljudski nije kompromitirao čak ni u ludom svijetu svjetskog nogometa i sumanutog bogatstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pa je posve normalno da je i u svom novom/starom klubu u nedjelju kada je proslavio 51. rođendan doživio da mu ljudi na spektakularan način pokažu koliko ga cijene.

Navijači Kayserispora priredili su mu rođendansku bakljadu, a u videu i na screenshotovima je vidljivo koliko je Žuti bio iznenađen jer se, kao velika većina posebnih, nikada nije doživljavao većim i boljim od bilo koga.

Sretan rođendan Velikom Žutom. Skromnom velemajstoru nogometa čiji potezi na travnjaku ostaju za sva vremena, a karakter van travnjaka dokazan i u najtežim vremenima treba ostati kao putokaz. Svima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu