To je to što me zanima!

O medaljama će odlučivati tatin slalom, Natko i ja imamo šanse

Natko i ja imamo dobre izglede za medalju. Puno toga odlučivat će se u slalomu, bit će selektivan, nikako poligon, rekao je 'profesor' Ivica Kostelić za Večernji list
Vidi originalni članak

U petak je najveća prilika, možda i posljednja da Ivica Kostelić osvoji toliko željenu zlatnu olimpijsku medalju.

- Natko i ja imamo dobre izglede za medalju, ali kandidati su i Ligety, Miller, Pinturault - rekao je Kostelić za Večernji list uoči superkombinacije u kojoj je ukinut drugi slalom pa se pogoduje "brzincima".

- Puno toga odlučivat će se u slalomu, bit će selektivan, nikako poligon.

A postavljat će ga Ante Kostelić!

- Mi smo to ovdje vježbali. Bit će težak slalom, ali i spust i profitirat će oni koji mogu dobro voziti obje discipline - rekao je Zrnčić-Dim i dodao:

- Ovo je disciplina u kojoj imam najviše izgleda, idem na sve ili ništa. Zadovoljio bi me ulazak u šest najboljih, a medalja bi me pak oduševila. 

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sime juric 14.02.2014.

    Bravo Ivek, spust si odvozio super, vjerujem da će slalom biti dovoljan za zlatnu kolajnu....Bravo Natko, dobar spust, daj gas u slalomu i srebrna će biti nagrada........ Sretno obojici:)

  • Konan 14.02.2014.

    Ajmo Ivica, osvoji to!!!!!!!

  • 14.02.2014.

    Ivice, sretno! Bio bi red da dovrši karijeru medaljom na OI, poslije toliko povreda i operacija. Sa svojim velikim hrvatskim srcem i izvrsnim obiteljskim odgojem. Ajmo, Ivice, uz tebe smo

Komentiraj...
Vidi sve komentare