To je to što me zanima!

'Obećali su mi pojačanja, a sada smo slabiji nego prije'

Ne zaboravimo da su u prosincu obećali okupiti momčad koja će osvojiti HNL, a mi smo sada ipak oslabljeni, potužio se trener Hajduka Edy Reja
Vidi originalni članak

Brazilac Anderson ipak je pristao na dodatna tri dana probe i otputovao s ostatkom momčadi u Postire na otoku Braču, gdje će Hajduk boraviti do srijede i prijateljskog ogleda sa Junakom u Sinju.
- Tri dana smo radili na lošem travnjaku i po kiši, ne mogu na osnovu 45 minuta trening utakmice, u kojoj nije pošteno ni dodirnuo loptu, procijeniti kakav je igrač. Vidi se da je potpuno nespreman, da ima 3-4 kilograma viška i da mu treba barem mjesec dana da uđe u formu. No čini se da ipak ima kvalitetu i da bi mogao zabijati golove u seriji. Vidjet ćemo nakon treninga na Braču - kaže Reja koji je u Postire poveo 23 igrača.
Na put su krenuli Subašić, Stipica, Rubil, Strinić, J. Buljat, Maloča, Pandža, Oremuš, Jozinović, Jonjić, Skoko, Tomasov, Cernat, Ibričić, M. Ljubičić, Andrijašević, Čop, Livaja, Lendrić, Vukušić, braća Sharbini i Anderson, a u Splitu je uz ozlijeđene ostao i kapetan Srđan Andrić, koji je nakon sudara glavama s Andersonom zaradio tri šava na tjemenu.
- Andrić propušta treninge zbog tri šava na glavi, a u Italiji bi ga zašili na terenu i poslali natrag da igra - ljutio se Reja, koji tvrdi i kako je program priprema dobro zamišljen i uglavnom ispunjen, no na koncu će sve, kao i uvijek, zavisiti o ostvarenom rezultatu.
- Radimo dobro, momčad je kompaktna, puna entuzijazma i iz dana u dan pruža više. Ali ne zaboravimo da su mi u prosincu obećali okupiti momčad koja će osvojiti prvenstvo, a mi smo sada ipak oslabljeni.
Od jesenske momčadi Reji nedostaju Vejić, Šerić, Smoje, Rodić, Paraiba, Krešo Ljubičić i Marijan Buljat, a uprava mu je dovela tek Marina Ljubičića i možda Andersona. No osim brojčanog manjka, u pitanju je i kvaliteta. 
- Pojedini igrači ne mogu držati koncentraciju cijeli trening, a to nije dobro. Subašić je reprezentativac, a dogodilo mu se nekoliko propusta jer nije bio koncentriran. Velike igrače od ostalih izdvaja što svaki trening i svaku utakmicu odrade maksimalno koncentrirani i motivirani - zaključio je Talijan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vlaka 08.02.2010.

    a štaš nadan se da si vidia di si doša da si svjestan da su ovde svi lopovi i samo gledaju sebe i kako če hajduak opljčkat i uništit do kraja

  • Horned Reaper 08.02.2010.

    Čovjek napokon skužio di je došao ...u zmijsko leglo

  • Puno Dajem Vladi 08.02.2010.

    sta ce ti pojacanja,hajduk nema para za njih jer ga je uprava sebi uzela...imas talentirane igrace poput livaje,lendrica,jozinovica,jonjica,stipice,stavljaj ih redovito u igru tokom prvenstva,sve su to ionako slabe utakmica,i igrali bi sa vise srca nego ijedan plaćenik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare