Obavijesti

Sport

Komentari 14

'Obećali su mi pojačanja, a sada smo slabiji nego prije'

'Obećali su mi pojačanja, a sada smo slabiji nego prije'
1

Ne zaboravimo da su u prosincu obećali okupiti momčad koja će osvojiti HNL, a mi smo sada ipak oslabljeni, potužio se trener Hajduka Edy Reja

VIDEO

Brazilac Anderson ipak je pristao na dodatna tri dana probe i otputovao s ostatkom momčadi u Postire na otoku Braču, gdje će Hajduk boraviti do srijede i prijateljskog ogleda sa Junakom u Sinju.
- Tri dana smo radili na lošem travnjaku i po kiši, ne mogu na osnovu 45 minuta trening utakmice, u kojoj nije pošteno ni dodirnuo loptu, procijeniti kakav je igrač. Vidi se da je potpuno nespreman, da ima 3-4 kilograma viška i da mu treba barem mjesec dana da uđe u formu. No čini se da ipak ima kvalitetu i da bi mogao zabijati golove u seriji. Vidjet ćemo nakon treninga na Braču - kaže Reja koji je u Postire poveo 23 igrača.
Na put su krenuli Subašić, Stipica, Rubil, Strinić, J. Buljat, Maloča, Pandža, Oremuš, Jozinović, Jonjić, Skoko, Tomasov, Cernat, Ibričić, M. Ljubičić, Andrijašević, Čop, Livaja, Lendrić, Vukušić, braća Sharbini i Anderson, a u Splitu je uz ozlijeđene ostao i kapetan Srđan Andrić, koji je nakon sudara glavama s Andersonom zaradio tri šava na tjemenu.
- Andrić propušta treninge zbog tri šava na glavi, a u Italiji bi ga zašili na terenu i poslali natrag da igra - ljutio se Reja, koji tvrdi i kako je program priprema dobro zamišljen i uglavnom ispunjen, no na koncu će sve, kao i uvijek, zavisiti o ostvarenom rezultatu.
- Radimo dobro, momčad je kompaktna, puna entuzijazma i iz dana u dan pruža više. Ali ne zaboravimo da su mi u prosincu obećali okupiti momčad koja će osvojiti prvenstvo, a mi smo sada ipak oslabljeni.
Od jesenske momčadi Reji nedostaju Vejić, Šerić, Smoje, Rodić, Paraiba, Krešo Ljubičić i Marijan Buljat, a uprava mu je dovela tek Marina Ljubičića i možda Andersona. No osim brojčanog manjka, u pitanju je i kvaliteta. 
- Pojedini igrači ne mogu držati koncentraciju cijeli trening, a to nije dobro. Subašić je reprezentativac, a dogodilo mu se nekoliko propusta jer nije bio koncentriran. Velike igrače od ostalih izdvaja što svaki trening i svaku utakmicu odrade maksimalno koncentrirani i motivirani - zaključio je Talijan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige