To je to što me zanima!

Vratili se hrvatski rukometaši: 'Mi smo trebali igrati u finalu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon osvojenog četvrtog mjesta na Europskom prvenstvu u Danskoj u nedjelju, hrvatski rukometaši sletjeli su sinoć u Zagreb. Dočekali su ih prijetelji i obitelj
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši nakon osvojenog su četvrtog mjesta na Europskom prvenstvu u Danskoj kasno sinoć sletjeli u Zagreb. Četvrtu reprezentaciju Europe dočekali su na Plesu prijatelji i obitelj.

- Malo je falilo za taj iskorak, puno smo se potrošili protiv Danske i bilo se teško vratiti u utakmici za brončanu medalju - rekao je izbornik Slavko Goluža.

Mirko Alilović nije bio pravi na ovom prvenstvu, a po povratku iz Danske priznao je da u borbi za broncu momčad nije bila u najboljem izdanju.

- Bili smo u mislima još u polufinalu. Španjolci su ovaj put imali više volje i želje u borbi za broncu - rekao je Mirko te se vratio na polufinalnu utakmicu.

- Danci su bili na mjestu gdje smo trebali biti mi. Mi se sigurno ne bi izblamirali kao oni u finalu. Na SP-u u Španjolskoj su bili bolji od nas, ali sada nisu. Nisu odigrali najuvjerljiviji turnir, igrali su s puno slabijim protivnicima nego mi. No to nije razlog što smo ispali od njih, ne tražimo ispriku. Jednostavno mislim da smo mi trebali biti u finalu. A zašto nismo, ne znam - zaključio je Alilović.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Pex_ 29.01.2014.

    Naravno, da smo igrali u finalu vjerojatno bi i pobijedili francuze, jel?! -.- Zalosno je to da se ne moze priznati da je netko bolji od nas i da se slusa glupi Cosic koji se od navijaca razlikuje jedino po tome sto ima mikrofon...subjektivna budala.

  • MarijanCiceran 28.01.2014.

    evo stavri koje su po meni trebale biti napravljene prije odlaska u dansku:vratiti balića,lac je bio ozljeđen ali je mogao ipak ići pa jedan napad i dignut se i zabiti s lakoćom,trebali su igrati više vuković,slišković,losert,i smjena trenera goluža je krele nema pojma o rukometu moja tetka 100 godina bi mogla složiti jaku momčad i više rotirat igrače,duvnjak je za kraj prvenstva trčao ko zombie jer je crkavao

  • pijevac 28.01.2014.

    da trebali smo jerpo kvaliteti tamo i spadamo ali to se ne broji...drvenu medalju nitko ne pamti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare