To je to što me zanima!

Obiteljska drama Kafeljnikova: Pakao, život više nema smisla

Zakazao sam kao otac! Ovo je nešto najgore što se može dogoditi jednom roditelju, napisao je Jevgenij Kafeljnikov nakon što se njegova 18-godišnja kćer predozirala
Vidi originalni članak

Nekadašnji najbolji tenisač svijeta prolazi teške životne trenutke. Jevgenij Kafeljnikov (43) svijetu je na društvenim mrežama objavio kako njegova kćer Alesija u velikim problemima s drogom. Mlada 18-godišnja manekenka predozirala se nakon prekida s dečkom i u teškom je psihičkom i fizičkom stanju.

- Ne mogu to više držati u sebi, pomozite mi - napisao je Jevgenij na Twitteru potraživši pomoć svojih obožavatelja te dodao:

- Zakazao sam kao otac! Ovo je nešto najgore što se može dogoditi jednom roditelju. Ovo je pakao, ostatak života više nema smisla. Droge!

Ruski mediji javljaju kako je Alesija nije razgovarala sa svojim ocem nekoliko mjeseci, a prije nekoliko dana pronašli su je u teškom stanju, toliko ozbiljnom da je navodno morala biti hitno hospitalizirana na intenzivnoj njezi iako Kafeljnikov to opovrgava.

- Dva mjeseca nisam vidjela oca, ne zato što ga ne volim, on je moj otac i volim ga. No želim razumjeti sebe - napisala je nedavno Alesija koju je prošle godine Jevgenij optužio da boluje od anoreksije. I tada je bilo velikih nesuglasica između nje i oca, no tada je utjehu pronalazila u ljubavi, a kada je i to puklo, odlučila se očito na krajnje drastične poteze. 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • liliana 30.07.2017.

    Nezahvalno derište,šta manjka joj roditeljske ljubavi pa ima traume.Neka si malo pogleda video sa djecom iz Afrike.

  • hbcro7 30.07.2017.

    Možda ste mogli radije pisati o tome da ovaj tjedan imamo tri tenisača u finalima parova a ne o djetetu bivšeg tenisača

  • LOLNeki 29.07.2017.

    Previše slobodnoga vremena i pun novčanik pa je ženskoj dosadno. Malo ti njoj zatvori pipu i pošalji u nadnicu na 30 + stupnjeva i odmah će biti kao nova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare