To je to što me zanima!

Obiteljsko okupljanje: Bratić vlasnika Cityja kupuje 'svrake'

Vlasnik Newcastle Uniteda Mike Ashley već neko vrijeme pokušava prodati klub, a izgleda da to sad i učiniti. I to ne bilo kome, već Zayedu Al Nehayanu, bratiću šeika Mansoura iz engleskih prvaka
Vidi originalni članak

Newcastle kao poželjnija destinacija u Premiershipu? Moglo bi se dogoditi jer će u klub sjesti lijepa svota arapskog novca. Kako prenosi The Sun, za 350 milijuna funti će novi vlasnik 'Svraka' postati rođak 'preporoditelja građana'. 

Khaled bin Zayed Al Nehayan (61) je dio kraljevske obitelji iz Abu Dhabija te je prošle godine neuspješno pokušao kupiti Liverpool za 2 milijarde funti. Svrake su nakon 12 godina dobile novog vlasnika koji je osnivač Bin Zayed grupacije. On je predsjednik arapskog saveza za jedrenje i veslanje, a obožavatelj je nogometa i Premierlige.

Sad već bivši vlasnik Newcastlea Mike Ashley je 2008. 'promašio' s prodajom kluba kad se odbio sastati s Mansourom koji je kasnije kupio City te je ovaj put odlučio kako neće dva puta promašiti priliku iz bogate familije. Kako 'svrake' nisu osvojile trofej od 1969., ovo bi mogao biti svojevrsni novi početak za klub i navijače.

Ogorčeni na bivšeg vlasnika zbog promjene imena stadiona iz 'St. James park' u 'SportsDirect stadion', a novi bi vlasnik opet mogao promijeniti ime stadiona na što će navijači sigurno imati što reći. No, ako im donese igrače i neki trofej, vjerojatno će mu 'progledati kroz prste'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jure11 27.05.2019.

    novi shitty

  • Space Burek 27.05.2019.

    Hahaha 2 bilijuna :D to je 2.000.000.000.000 funti. Malo ste promasili :) nudili su 2 milijarde eura a ne bilijuna

  • luka924 27.05.2019.

    Ajmoooo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare