To je to što me zanima!

'Obojica smo krenuli nervozno, sad nas čeka meč s najboljima'

'Idemo razgovarati nakon meča, nadam se naše pobjede. Igranje u paru je mnogo različitije od singla, a za pobjedu nam trebaju dva boda', spustio je lopticu na zemlju nakon pobjede najbolji svjetski tenisač
Vidi originalni članak

Znam da će uvijek biti težak meč protiv Marina, znam ga dobro. U prvom sam si setu govorio da ću pobijediti prvi set, to sam i napravio te mi je donijelo samopouzdanje u drugom. Bilo je nervozno s obje strane, znali smo koliko ovaj meč znači, a sad će odlučivati parovi. Znam da Hrvati imaju najbolji par na svijetu, a neka bolji pobijedi, rekao je poslije pobjede protiv Marina Čilića najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

DAVIS CUP: HRVATSKA - SRBIJA 1-1 Marin izgubio od Novaka, Srbi izjednačili: Parovi za finale!

Borna Gojo je u prvom polufinalnom meču Davis Cupa slavio protiv Dušana Lajovića (4-6, 6-3, 6-2), ali sve je poravnao prvi reket svijeta. Imao je Marin dobru situaciju u prvom setu kod 4-4 imao i 40-0 na svoj servis, ali koncentracija je tu pala i meč je otišao na stranu srpskog tenisača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odmah nakon što je izjednačio upitali su ga što može reći o finalu, ali Đoković nije htio 'trčati pred rudo'.

- Idemo razgovarati nakon meča, nadam se naše pobjede. Igranje u paru je mnogo različitije od singla, a ja sam već dva meča odigrao s Nikolom. Trebaju nam dva boda za pobjedu, jedan nije dovoljan, idemo dogovoriti tko i kako ćemo igrati - zaključio je Đoković.

Tako će o putniku u finale Davis Cupa odlučivati parovi, a ono što veseli je da hrvatska teniska reprezentacija ima najbolje na svijetu - Nikolu Mektića i Matu Pavića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokia8 03.12.2021.

    Dobar je mec bio, Nole je bio bolji ali ni Cilic nije bio los. Sto se tice dubla, najbolji dubl na svetu su i dalje braca Brajan ikada, kao sto je i Nole najbolji singl teniser ikada. Nole je velika ljudina, ponosan sam sto je Srbin i kako igra za Srbiju.

  • Magneto 03.12.2021.

    Nole uvijek gospodin i jako ga poštujem iako nisam fan tenisa...ajjjjmmmooooo!!!!!

  • Nisam Robot 03.12.2021.

    Marin je opet bio u polufinalu Davis Cupa to će pisati u almanahu, a možda i u finalu... čestitke naši...

Komentiraj...
Vidi sve komentare