To je to što me zanima!

Odmah je otkrili: Obožavatelje oduševila gola guza R. Rousey

Urednica Sports Illustrateda objavila je na Instagramu tajanstvenu fotku zamamne stražnjice obojane samo body paint tehnikom. Ubrzo se otkrilo tko je na fotografiji
Vidi originalni članak

Iako je sredinom studenog šokantno izgubila od Holly Holm te tako ostala bez UFC pojasa u bantam kategoriji, Ronda Rousey i dalje je najveća zvijezda ženskog MMA-a.

Atraktivna Ronda plijeni pažnju gdje god se pojavi pa će tako primjerice 23. siječnja voditi popularni Saturday Night Live, a osvanut će i na naslovnici Sports Illustrated Swimsuita za veljaču. Ta vijest oduševila je njezine obožavatelje, a vatru je razbuktala i urednica spomenutog magazina kojeg vole muškarci diljem svijeta.

MJ Day na svom je Instagram profilu objavila 'tajanstvenu' fotografiju ženske stražnjice ukrašenu samo - bojom. A obožavatelji su odmah otkrili čija je to guza obojana body paint tehnikom. Naravno, ponosna vlasnica guze je Ronda Rousey, a otkrile su je tetovaže na rukama koje pažljivijim pratiteljima lika i djela Amerikanke nisu mogle promaknuti.

'Ako se 2016. nastavi ovako, ja ću biti jedna jako, jako sretna djevojka', napisala je MJ ispod objavljene fotografije koja je u kratkom vremenu skupila preko 3300 'likeova' i 380 komentara.

MJ i inače na svom Instagramu objavljuje fotografije modela prikrivenog identiteta kao najavu novog izdanja SI-a. Ovoga puta identitet je brzo otkriven, a čak su se i na stranicama Sports Illustrateda pozabavili spomenutom 'zagonetkom' te su napisali kako 'ne mogu ni potvrditi, ali niti odbaciti nagađanja da je riječ o Rondi'.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 84sa 07.01.2016.

    da drzava ima takve temelje ne bi nikad propala!

  • škripar91 07.01.2016.

    i dije slika guze hajvani jedni?

  • Mali Tomicallomica 07.01.2016.

    Strasan paksu nema sta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare