To je to što me zanima!

Obradović smiruje strasti nakon ludnice u Madridu: To je sve dio sporta i na tome treba završiti!

Mi smo ovdje i u regularnom dijelu naišli na fenomenalno gostoprimstvo. Mislim da trebamo tako uzvratiti u Beogradu i da se priča samo o košarci, kazao je trener 'crno-belih'
Vidi originalni članak

Neviđeni kaos pretkraj druge četvrtfinalne utakmice Eurolige između Reala i Partizana potpuno je zasjenio još jednu briljantnu košarkašku predstavu momčadi Željka Obradovića, koja je novom pobjedom (95-80) došla na prag final foura.

- Bila je dosta teža utakmica nego prva, ali smo u određenim trenucima dopustili Realu povratak nekontroliranim napadima, ali vraćali smo se i 15 poena razlike dovoljno govori o našoj igri. Želim čestitati igračima. Dobiti dvaput Real pred njegovim navijačima nije lako, ali eto uspjeli smo - kazao je trener 'crno-belih' o košarkaškom dijelu utakmice, pa prokomentirao incident:

'CRNO-BELIMA' POBJEDA VIDEO Potpuni kaos u Madridu! Prekid utakmice zbog tučnjave košarkaša Partizana i Reala

- Treba početi od toga kako je počelo, tko je počeo, ali također poslije toga i reakcija. Vidjeli ste sve što se dogodilo. Pravila igre kažu da, kada bilo koji igrač s klupe prekorači liniju, istog je trenutka suspendiran. Suci su donijeli odluku da prekinu utakmicu prije završetka.

Veliki gospodin Obradović za kraj 'spušta loptu' na zemlju i smiruje strasti...

- Što bih ja volio? Da već od ovog trenutka naši navijači, koji će sigurno ispuniti arenu, shvate da je to dio sporta, da su igrači poslije utakmice pričali međusobno i da treba na ovome završiti - kazao je pa zaključio:

IGRALI SU SKUPA Trener Partizana otkrio: Nakon derbija me nazvao Darijo Srna!

- Mi smo ovdje i u regularnom dijelu naišli na fenomenalno gostoprimstvo. Mislim da trebamo tako uzvratiti u Beogradu i da se priča samo o košarci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 28.04.2023.

    Napokon šore, jbt košarka postaje kao balet, sva pickasta i supersenzibilna.

  • čvorko 28.04.2023.

    ovo treba okončati u interesu košarke...Partizan ide na F4 i gotova priča

  • Dalmatinski čovik 1986 28.04.2023.

    Briga nas sa Svrbiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare