To je to što me zanima!

Hrvati 'polizali' svlačionicu u Beču i zapjevali uz Joletov hit

Da je hrvatska rukometna reprezentacija na visokom nivou u svakom smislu prije i nakon svake utakmice javi Damir Kajba preko svojih društvenih mreža, a sada je pokazao i kako se slavi...
Vidi originalni članak

Svaka utakmica hrvatske rukometne reprezentacije garantira jednu stvar - pogled u svlačionicu. Ne, ne na onaj način na koji ste pomislili, već na gospodski. Naime, glavni fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba uvijek pohvali svoje suradnike i sebe urednošću svlačionice hrvatske reprezentacije nakon utakmica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, nakon pobjede nad Austrijom objavio je jednu još veseliju i zanimljiviju snimku.

Njegov suradnik, tehniko 'kauboja' Zdravko Mirilović i Kajba su odlučili napraviti snimku 'privatnog' slavlja u studiju na kotačima - reprezentativnom kombiju. 'Nosi mi se bijela boja, te je boje radost moja' zapjevali su dečki zbog jako bitne pobjede nad Austrijom, ali ne zbog toga što navijaju za Hajduk, već zbog toga što stvarno nose bijelu boju.

Točnije, reprezentativne trenirke koje nosi stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije su nadmoćno bijele (u gornjem dijelu) pa su dečki htjeli naglasiti svoju radost što su dio ove fenomenalne rukometne bajke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 17.01.2020.

    Svaka cast decki, mozda pogledam finale ako udete u njega.

  • rothmans 17.01.2020.

    nabim ih na bijelu boju da su muškarci pjevali bi čavoglave!!

  • peperminth 17.01.2020.

    Prokletstvo Hrvata je u tome što vole pljuvati po svojim veličinama a pčinju ih hvaliti tek posthumno kao na primjer Vatroslava Lisinskog da ne idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare