Sport

Komentari 41

Hrvati 'polizali' svlačionicu u Beču i zapjevali uz Joletov hit

Hrvati 'polizali' svlačionicu u Beču i zapjevali uz Joletov hit

Da je hrvatska rukometna reprezentacija na visokom nivou u svakom smislu prije i nakon svake utakmice javi Damir Kajba preko svojih društvenih mreža, a sada je pokazao i kako se slavi...

Svaka utakmica hrvatske rukometne reprezentacije garantira jednu stvar - pogled u svlačionicu. Ne, ne na onaj način na koji ste pomislili, već na gospodski. Naime, glavni fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba uvijek pohvali svoje suradnike i sebe urednošću svlačionice hrvatske reprezentacije nakon utakmica.

No, nakon pobjede nad Austrijom objavio je jednu još veseliju i zanimljiviju snimku.

Njegov suradnik, tehniko 'kauboja' Zdravko Mirilović i Kajba su odlučili napraviti snimku 'privatnog' slavlja u studiju na kotačima - reprezentativnom kombiju. 'Nosi mi se bijela boja, te je boje radost moja' zapjevali su dečki zbog jako bitne pobjede nad Austrijom, ali ne zbog toga što navijaju za Hajduk, već zbog toga što stvarno nose bijelu boju.

Točnije, reprezentativne trenirke koje nosi stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije su nadmoćno bijele (u gornjem dijelu) pa su dečki htjeli naglasiti svoju radost što su dio ove fenomenalne rukometne bajke.

Najčitaniji članci