To je to što me zanima!

Od 10. lipnja na rasporedu je 1. Središće malonogometni turnir

Pripremili smo bogat sadržaj za djecu. Svoj dolazak najavilo je nekoliko ozbiljnih momčadi, ali i velikih imena. Mogu otkriti da će nastupiti bivši hrvatski internacionalac Jerko Leko, kaže organizator Josip Ćorić
Vidi originalni članak

Stiglo je proljeće, a najbolji zagrebački hakleri već slažu rasporede za ljetne malonogometne turnire. Od ove godine imat će priliku nastupiti i na prvom Središće malonogometnom turniru

Organizatori su Josip Butorac i Josip Ćorić, nekadašnji nogometaš Lokomotive. Turnir će se igrati od 10. do 12. lipnja na igralištu Osnovne škole Središće.

- Dijelit ćemo nagrade i pehare za prvo, drugo i treće mjesto. Također, pripremili smo bogat sadržaj za djecu. Svoj dolazak najavilo je nekoliko ozbiljnih momčadi, ali i velikih imena. Mogu otkriti da će nastupiti bivši hrvatski internacionalac Jerko Leko. Igralište je izgrađeno tijekom korone i potpuno je novo - kazao nam je Ćorić.

Igrat će se 5+1. Kotizacija iznosi 700 kuna. Novčana nagrada za prvo mjesto iznosi 14.000, za drugo 6000, a za treće 2000 kuna. Sve informacije možete pronaći OVDJE. Prijaviti se možete na brojeve 099 473 2109 i 098 339 339.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare