To je to što me zanima!

Od Engleske do Rijeke da bi utakmicu gledali iz - žbunja

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je protiv Engleske drugu utakmicu na Lige nacija i to na praznoj Rujevici, ali vjerni Englezi pronašli su način kako uživo popratiti utakmicu, a ne ući na stadion
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0-0 protiv Engleza drugu utakmicu Lige nacija i to pred praznom Rujevicom. 

Za sve je kriva svastika na Poljudu iz 2015. godine zbog koje je Hrvatska dobila kaznu od dvije utakmice bez navijača. Međutim, nije time kažnjena samo Hrvatska nego evo i Engleska.

Razočarani, ali prije svega odani navijači engleske reprezentacije ipak su se odlučili doći u Rijeku, pa makar utakmicu gledali na televizoru u kafiću.

Međutim, vjerni pratitelji 'Tri lava' su po dolasku u Rijeku ipak shvatili da možda i neće to morati biti tako. Istražili su područje oko Rujevice i pronašli brdašce s kojeg se pruža odličan pogled na teren.

Nekolicina njih se okupila te u mraku iz žbunja pratila odabranike Garetha Southgatea, koji su protiv Vatrenih uspjeli doći do prvog boda u novom Uefinom natjecanju u utakmici bez golova.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • darko620 13.10.2018.

    Ja sam čuo tijekom utakmice da se nešto deru, ali nisam znao otkuda 😂😂

  • istinaibogudraga 13.10.2018.

    uvijek se kažnjavaju ni krivi ni dužni,dok krivci likuju.....

  • Mato Treger 13.10.2018.

    Akoo su svastiku crtali na Ppoljudu onda zabraniti igranje na Poljudu bilo kakvih utakmica.... A ne ovako... Ako je ustaška zastava na Maksimiru zabraniti maksimir a ne braniti poštenom svijetu da dolazi na utakmicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare