To je to što me zanima!

Od njezinih oblina zastaje dah: 'Nemojte se sramiti svog tijela'

Lucija Javorčekova bila je najbolja slovačka biciklistica, ali zbrojila je dva i dva i shvatila da se od manekenstva puno više može zaraditi. Upoznala se i s Instagramom, a sada je tamo nenadmašiva...
Vidi originalni članak

Jeste li ikada čuli za Luciju Javorčekovu? Nakon ovih fotografija sigurno ćete ju zapamtiti. Ona je bivša slovačka biciklistica koja je 2018. godine bila i prvakinja države, sunarodnjaci su joj predviđali blistavu budućnost, ali ona se nije vidjela u tome na duže staze. Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta i nije bila baš neka od koje boli glava.

Za vrijeme bavljenja sportom bila je jedna od najljepših i najzgodnijih sportašica pa je Lucija zbrojila dva i dva. Zgodno tijelo odvelo ju je u manekenstvo, a uskoro joj je i račun na Instagramu eksplodirao. Trenutačno 1,4 milijuna ljudi uživa u njezinim fotografijama koje najmanje veze imaju s biciklizmom. 

Objavljivanje golišavih fotografija za nju je postala rutina, a kada god obožavatelji požele naučiti nešto novo o 'biciklizmu' odjure na njezin profil. I gle čuda! Tamo ih je dočekala jedna slika na kojoj je Lucija pozirala kao od majke rođena i poručila:

- Mi smo više od samih tijela. No to ne znači da se smijemo sramiti - mudro je poručila Slovakinja i dobila skoro 100 tisuća lajkova.

Uostalom, ne treba puno objašnjavati, dovoljan vam je link njezinog Instagram profila.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • jim_clark 30.01.2020.

    Grdosija je, previše je je!

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 30.01.2020.

    Kaže nemojte se sramit svoga tijela, a stavi silikone i sama sebi uskoči u usta!

  • Judita👥 30.01.2020.

    Neki sada će pjevati:podižrš mi puls na 202šzp mi radiš curo nisi normalna 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare