To je to što me zanima!

Od ovisnosti o Big Macu do trećeg strijelca francuske lige

Gignac (26) je prije tri godine bio najbolji strijelac lige, a onda je postao ovisan o hamburgerima. Konačno se riješio poroka pa podsjeća na igrača od 16 milijuna eura
Vidi originalni članak

Ako zabiješ dva gola PSG-u, častim te Big Mac-om, rekao je Marseillov Cheyrou suigraču Gignacu.

Andre-Pierre Gignac (26) je zabio dvaput u nedjelju, prvo za vodstvo, a onda i za konačnih 2-2 pa mu ovaj duguje dva Big Mac-a. A upravo je taj hamburger bio Gignacova ovisnost, nije mogao proći dan da ih ne pojede nekoliko pa mu je karijera zbog nezdrave prehrane krenula nizbrdo. Imao je osam kilograma viška pa zbog toga i problema s ozljedama. Bivši trener Deschamps ga nije volio, a navijači su ga 'sprdali'.

S novim trenerom se preporodio, smršavio osam kilograma, ali i riješio se 'paklene' ovisnosti. Zabija kao i prije tri godine kada je bio najbolji strijelac francuske lige u dresu Toulousea. Podsjeća na 'onog' Gignaca kojeg je Marseille platio 16 milijuna eura. Po Transfermarktu sada vrijedi 10 manje, ali nema sumnje da će se cijena vratiti na staro, ako ovako nastavi. 

Trenutno je treći strijelac Le Championnata, a ukupno je ove sezone u 14 utakmica zabio već osam golova...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Daness 10.10.2012.

    brate ovo je 24 sata sport, a ne filozofija, http://www.forum.hr/forumdisplay.php?forumid=9, priljuči se vamo, nije ti jos kasno.

  • It's kišing 10.10.2012.

    Pustite čovjeka nek ruča...

  • top7 09.10.2012.

    Samo ti jedi haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare