To je to što me zanima!

'Od Rakitića se očekuje više od samo dobrih igara tu i tamo"

Od igrača kao on, koji ima sjajnu tehniku, očekuje se više od povremenih dobrih igara. Njegov će stav biti važan. Morat će preuzeti glavnu riječ, piše El Desmarque
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić započet će ovaj tjedan pripreme za novu sezonu s nogometašima Seville. Lokalni dnevnik El Desmarque piše da ga prije prvih treninga očekuju medicinski testovi, ali i razgovor sa sportskim direktorom Ramonom Rodriguezom Monchijem...

"Nije na ispitu njegova kvaliteta, već predanost. Morat će se izjasniti želi li doista ostati u klubu. HSV i moskovski Spartak su zainteresirani za njega, što otvara pitanje hoće li nastaviti u Sevilli. Ako dođe dobra ponuda, klub bi ga mogao prodati", stoji u uvodu članka.

Autor navodi da će o prodaji, dakako, odlučiti klub, ali i Rakitić ima mnogo toga za reći. Hrvatski reprezentativac je više puta isticao da je sretan u Sevilli, ali zanimaju ga i nogometna pitanja, odnosno, za pretpostaviti je, klupske ambicije. Andaluzijski klub nije platio Schalkeu preveliku odštetu za Rakitića (oko milijun i pol eura), što znači da bi mogao solidno zaraditi na njemu. No, El Desmarque navodi da 24-godišnjeg veznjaka u klubu smatraju važnim dijelom momčadi i da bi željeli da se prije prodaje vrati na najvišu razinu.

"Sevillin trener Michel će igrati sustavom 4-3-3 u što se Rakitić dobro uklapa. Ali, od igrača poput Hrvata, koji ima sjajnu tehniku, očekuje se više od povremenih dobrih igara. Njegov će stav biti važan. Morat će pokazati ono što se od njega očekuje i preuzeti glavnu riječ u veznom redu. U suprotnome, sjena mogućeg transfera neće nestati", stoji u zaključku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SG8 16.07.2012.

    raketa je extra jedan od nasi najbolji igraca na euru

  • Ivan cro_1 16.07.2012.

    nadam se da ce ostati u sevili i dokazati da je klasa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare