To je to što me zanima!

Od razočarenja do euforije u sekundi: Mandžin gol Engleskoj za finale SP-a iz novog kuta

Nakon što je Kyle Walker blokirao ubačaj Josipa Pivarića s lijeve strane u 108. minuti, Mario Mandžukić samo je uzdahnuo u šesnaestercu. A samo par sekundi kasnije, slavio je kao nikad u životu
Vidi originalni članak

Gotovo svi znamo gdje smo bili prije točno četiri godine u večernjim satima i proživljavali dramu u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem su 'vatreni' s 2-1 (1-1) pobijedili Englesku golom Marija Mandžukića (36) u 109. minuti za delirij na Lužnikiju, ali i diljem Hrvatske.

Vidjeli smo taj gol gotovo iz svih kuteva, ali jedan je možda ostao i pomalo zaboravljen. Fifa se tako prisjetila Mandžinog gola i kameru fokusirala isključivo na napadača 'vatrenih' koji se razočarao par sekundi prije nego što je zabio gol jer je Kyle Walker blokirao ubačaj Josipa Pivarića, a nakon što je lopta završila u mreži krenulo je veliko slavlje. 

Nakon toga uslijedilo je povijesno finale u kojem su izabranici Zlatka Dalića s 4-2 izgubili od Francuske, a već ove zime imat će priliku za novi veliki iskorak kad slijedi Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RoyBean 11.07.2022.

    A da je autor članka bar spomenuo Perišića koji se je vinuo u nebesa da doda loptu Manđukiću. Slava im.

  • Toni Wien 11.07.2022.

    Ah samo kad se sjetim,svaka utakmica balzamiranje sa pivom!!!Pa sutra cijeli dan na poslu hodam u rikverc😁!Najljepse SP do sada,jos da smo i finale dobili....

  • SPALATINO 11.07.2022.

    Manđo vrati se vrime je.Bojin se da dugo nečemo imat takve borce ka on i Olić

Komentiraj...
Vidi sve komentare