To je to što me zanima!

Od slavlja do očaja u sekundi: Penal u futsalu za povijest...

Čitatelj nam je poslao video iz Dubrovnika. Penal kakav se rijetko viđa. Golman je obranio, lopta se odbila visoko u zrak. Dok je golman slavio, lopta završava u golu
Vidi originalni članak

Igrač s brojem sedam namjestio je loptu na šest metara. Zaletio se i opalio lijevom nogom iz sve snage. Golman je sjajno reagirao i odbio loptu visoko u zrak.

Slavlje ekipe čiji je golman obranio penal moglo je početi. Ali i grač koji je pucao penal strpljivo  je stajao na četiri metra od gola i pratio let lopte. Ona se odbila od parketa i zahvaljujući jakoj rotaciji vratila u gol.

Šok i nevjerica zamijenila je golmanovu sreću. Čovjek je skakao od sreće jer je obranio penal. Ali ubrzo mu je bilo jasno da je prerano slavio. Lopta se otkotrljala u gol, a slavlje se preselilo na drugu stranu terena.

Youtube

Video nam je poslao čitatelj 24sata , a nevjerojatan penal gledatelji su vidjeli u dubrovačkoj dvorani "Gospino Polje" tijekom igara turističkih djelatnika.

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 15

  • cassini 18.12.2014.

    đe su sad navijači tog kluba čiji je golman uhebo sve da ulete u teren i da ga skrate za glavu????????

  • netjak5 18.12.2014.

    National Geographic Channel te njihova emisija Znanost Glupog ovo može komotno upotrijebiti za edukaciju u navedenoj emisiji:)

  • Schumacher 18.12.2014.

    Nevjerojatno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare