To je to što me zanima!

Od šokantnog početka do lake pobjede s Kinezima

Hrvatski rukometaši su gubili 11-6 od amatera iz Kine nakon 15 minuta. Na vrijeme su se razbudili i na kraju ipak uspjeli pobijediti s uvjerljivih 33-22
Vidi originalni članak

Pusti se, Franjo!!!, uzviknuo je komentator HTV-a kada je Franjo Arapović u Barceloni '92. zakucao za vodstvo Hrvatske 24-23 protiv košarkaškog Dream Teama. Nije baš da naši rukometaši slove za Dream Team na ovim Igrama, ali u odnosu na Kineze to doista jesu. I zato je nevjerojatno ono što se događalo...
S Ivanom Balićem u momčadi, Hrvatska je nakon 15 minuta gubila od Kine 11-6! Nevjerojatno, olimpijski pobjednici i viceprvaci gube pet razlike od ekipe koja je rukomet počela igrati samo zato što je njihova zemlja domaćin Olimpijskih igara. Ništa nam nije išlo na ruku, čak je i Lacković vrlo rano zatražio pomoć liječnika.
Utakmica je počela u 9 ujutro po pekinškom vremenu i možda je to razlog ove neobjašnjive uspavanosti na početku. Kada su shvatili da ti Kinezi mogu trčati, zabiti i obraniti, konačno su Červarovi igrači krenuli. Do kraja poluvremena bilo je 17-13, a u nastavku je razlika samo rasla do konačnih 33-22.
Goran Šprem se raspucao protiv Kineza i zabio osam golova. Igor Vori (pet golova) i Renato Sulić (četiri gola) dominirali su snagom, a po tri komada zabili su Domagoj Duvnjak i Zlatko Horvat. Ivano Balić je probao, osjetio igru, sve kako bi bio spremniji za četvrtfinale. Malo je igrao, a u tom vremenu je dvaput pucao i oba puta promašio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Filip 3 18.08.2008.

    toooooo!!! zasluzena pobjeda iako smo se dugo mucili! ali nema veze. bitno da smo u cetvrtfinalu!!! idemo po zlatoooooooooooooooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare