To je to što me zanima!

Odabrao Ivica Križanac: Split je doveo Tomislava Barbarića

Drago mi je što sam potpisao za Split, ovo je klub koji ima visoke ciljeve i sretan sam što se uklapam u njihovu viziju, rekao je Barbarić nakon potpisa za RNK Split
Vidi originalni članak

Nekadašnji stoper Dinama Tomislav Barbarić, potpisao je ugovor sa Splitom do ljeta 2017. godine, a posebnu težinu transferu daje činjenica da ga je izabrao Ivica Križanac, koji je i sam bio vrhunski stoper.

Tomislav Barbarić (26) ponikao je u Dinamovoj omladinskoj školi, no nije se izborio za status, pa se kalio u Istri 1961, Lokomotivi i Sturmu iz Graza. U Prvoj HNL i Hrvatskom kupu skupio je preko sto nastupa, a pri tom je postigao i deset golova.

- Drago mi je što sam potpisao za Split, ovo je klub koji ima visoke ciljeve i sretan sam što se uklapam u njihovu viziju. Hvala ljudima u klubu na povjerenju, a ja se nadam da ću svojim igrama što prije ispuniti očekivanja - kazao je Barbarić nakon potpisa ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • El Tractor 02.02.2015.

    A jakog li pojačanja, da vrijedi ostao bi vani igrati, on je nešto slično kao i Vedran Ješe.

  • piksa123 02.02.2015.

    isao samnom u skolu nikakav igrac al mu stric prijatelj sa bandicem i mamicem

  • staki33 02.02.2015.

    nekad veliki potencijal al nije se do kraja razvija. mislia san da ce bit igrac za velike staze al nazalost nije. sretno barbi !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare