To je to što me zanima!

Odbio je Rijeku i Hajduk zbog Osijeka: Klub ima pravi projekt

Činjenica je da su me zvali i neki drugi klubovi iz Hrvatske, pa i oni koji će igrati u Europi, poput Rijeke i Hajduka, ali sam se odlučio doći ovdje jer sam prepoznao projekt, rekao je Boban
Vidi originalni članak

Najbolji igrač NK Zagreba prošle sezone bio je Gabrijel Boban (27), opasni ofenzivac koji operira na poziciji napadača, a po potrebi može zaigrati i na krilu.

U posljednje je dvije sezone zabio 23 gola za svoj bivši gol, a osječka struka na čelu sa Zoranom Zekićem uložila je truda oko njegovog dovođenja. Danas je Gabrijel potpisao za Osijek.

Otkriva kako je imao ponude Hajduka i Rijeke, no odlučio je povjerenje dati osječkom projektu:

- Bila je to i moja želja od onog trenutka kada su me kontaktirali predsjednik Osijeka Ivan Meštrović i sportski direktor Alen Petrović. Nisam puno dvojio i sada mogu reći da mi je drago što sam ovdje. Činjenica je da su me zvali i neki drugi klubovi iz Hrvatske, pa i oni koji će igrati u Europi, poput Rijeke i Hajduka, ali sam se odlučio doći ovdje jer sam prepoznao projekt koji je proljetos započeo u Gradskom vrtu, a sada se očito dalje nastavlja i razvija - rekao je Boban za službenu stranicu NK Osijeka.

Igrač je podsjetio da je prošle godine dosta odugovlačio s odlukom gdje će nastaviti igračku karijeru, a ovaj puta je odlučio sve ubrzati i riješiti dvojbe dovoljno brzo da bi se što prije prilagodio u novoj sredini.

- Nisam mirovao, nego sam prošao dosadašnji dio priprema sa Zagrebom, pa sam siguran da ću brzo uhvatiti ritam sa svojim novim suigračima i biti spreman za igru od samog početka prvenstva. Vidim da bi Osijek mogao složiti dobru momčad i nadam se da ćemo već od ove sezone konkurirati za jedno od mjesta koje vodi u Europu. Poznato mi je da bijelo-plavi imaju vjerne navijače, pozivam ih već i ovom prilikom da nas podrže u što većem broju, a mi se Kohorti i ostalima moram odužiti dobrim igrama i rezultatima koji se od nas ubuduće očekuju - zaključio je Gabrijel Boban.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Josip Joe Milovich 05.07.2016.

    Pa ok, u Osijeku će biti lokalni Ronaldo a u Hajduku i Rijeci je pitanje koliko bi igrao. Još ako ovi mogu platiti nije ni to loša opcija. Samo što će imati problema za prodaju dalje.

  • NoCreativity 05.07.2016.

    Baš je bilo teško bilo odbit Hajduk, inače mega klub

  • Torcaast 05.07.2016.

    Nitko te nije ni zva hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare