To je to što me zanima!

Odbojkašice s Rumunjskom, odbojkaši s Izraelom i Estonijom

Odbojkašice će najprije gostovati na Kosovu, 17. ili 18. kolovoza, tjedan dana kasnije u Osijeku će ugostiti Rumunjsku s kojom će uzvrat igrati za... Godinu dana!
Vidi originalni članak

Europski odbojkaški savez (CEV) objavio ždrijeb kvalifikacijskih skupina na Europsko prvenstvo 2026. za odbojkašice i odbojkaše. 

U sedam skupina razigravat će po tri reprezentacije. Hrvatske odbojkašice u skupini su s Rumunjskom i Kosovom, a odbojkaši s Estonijom i Izraelom. Plasman će osigurati prvoplasirane reprezentacije te pet najboljih drugoplasiranih.

FRANCUZ OTIŠAO S KLUPE Hrvatska ostala bez izbornika: Ima ponudu koja se ne odbija DOBIO MANDAT Žanić predsjednik odbojkaškog saveza: Imamo priliku napraviti nešto veliko s našom odbojkom

Poznat je već i raspored; odbojkašice će najprije gostovati na Kosovu, 17. ili 18. kolovoza, tjedan dana kasnije u Osijeku će ugostiti Rumunjsku s kojom će uzvrat igrati za... Godinu dana! Odnosno 6. kolovoza iduće godine na njihovom terenu. Tri dana kasnije u Osijek će doći Kosovo.

Grad na Dravi bit će i baza odbojkašima koji će krenuti u Estoniji  (24./25. kolovoza), pa dočekati Izrael (28./29.). Godinu dana kasnije (9./10. kolovoza 2025.) putuju u Izrael, a 13. kolovoza završavaju domaćim susretom s Estonijom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare