To je to što me zanima!

Odbojkašice se pripremaju za EP i utakmica protiv prvakinja

Brazilac Angelo Vercesi okupio je 14 hrvatskih igračica koje su od ponedjeljka na pripremama u Mariboru. Na Euru u Nizozemskoj i Belgiji čeka ih teška skupina...
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice počele su priprema za Europsko prvenstvo koje počinje 26. rujna u Belgiji i Nizozemskoj. Brazilac Angelo Vercesi okupio je 14 igračica koje su od ponedjeljka na pripremama u Mariboru.

Odbojkašice zasad rade na fizičkoj spremi, a potom slijede prijateljske utakmice i tempiranje forme za EP. Hrvatska je na Europskom prvenstvu u skupini s aktualnim europskim prvakinjama Ruskinjama te s reprezentacijama Bugarske i Bjelorusije. 

Tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine idu u nokaut fazu natjecanja, a prvi iz skupine direktno u četvrtfinale. Hrvatska će igrati svoje utakmice u Rotterdamu koji će biti i domaćin finala Europskog prvenstva u Belgiji i Nizozemskoj.

Hrvatska reprezentacija:

  • Maja Poljak, Mia Jerkov, Senna Ušić Jogunica, Mira Topić, Samanta Fabris, Ana Grbac, Ivana Miloš, Bernarda Brčić, Nikolina Božičević, Marija Prša, Katarina Barun Šušnjar, Iva Jurišić, Bernarda Ćutuk, Karla Klarić. 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • pingvin_4 20.08.2015.

    a kaj je sa sanjom popovic?

  • Lana Brekalo 20.08.2015.

    Mogli biste malo vise pisati o našim djevojkama prije početka EuroVolley ili ti EPa kako bi se moglo malo vise cuti u novinama za natjecanje, a ne samo kada pocne EP :) jer su djevojke pokazala kako se igra sa srcem i za reprezentaciju a ne kao naši nogometasi koji igraju za novac....Bravo za novinara.

  • jovica4 20.08.2015.

    Jakšetić nedostaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare