To je to što me zanima!

Odgađa se utakmica Hajduka i Slaven Belupa? Upitan i derbi...

Zbog velikog broja igrača i članova stožera koji imaju visoku temperaturu i muči ih kašalj, u Hajduku će vjerojatno sutra zatražiti odgodu utakmice sa Slavenom Belupom, a moguće i derbija s Dinamom idućeg vikenda
Vidi originalni članak

Hajduk razmišlja o odgodi nedjeljne utakmice sa Slaven Belupom, a razlog je veliki broj igrača s visokom temperaturom praćenom kašljem i iscrpljenošću, što ostavlja sumnju da su zaraženi korona virusom. Uoči utakmice s Istrom kod nekih igrača i zaposlenika pojavili su se simptomi visoke temperature i kašlaj,no testovi su bili negativni. Simptomi su očito nastavili širiti u prvoj momčadi i na gostovanju u Osijeku te pogotovo na vezanom putovanju u Rijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odmah iz Osijeka nekoliko igrača i članova stožera poslano je u Split, ali očito se zaraza proširila, jer su nakon povratka iz Rijeke još neki igrači i članovi stožera razvili slične simptome.

U HAJDUK NA POSUDBU Benvenuto, Marco! Hajduk predstavio bivšeg igrača Intera i Milana: 'On je dimenzija više'

Zbog GDPR-a Hajduk ne objavljuje imena igrača sa simptomima koji upućuju na koronu, kao ni o broju testiranih, no zbog toga što ih je sad već jako veliki broj, prikupljaju medicinsku dokumentaciju i već sutra bi mogli zatražiti odgodu utakmice protiv Slaven Belupa, a vrlo vjerojatno je u pitanju i odigravanje derbija s Dinamom idućeg vikenda..

Hajduk je stalnoj komunikaciji s povjerenikom natjecanja, a o cijelom slučaju više bi se trebalo znati sutra....

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Leon Black 11.02.2021.

    Testovi negativni, a oni imaju temperaturu i kašlju, kako to, kako to? Predlažem ponavljati testove dok god ne budu pozitivni, a barem jednom od 5 testiranja će taj "vrhunski" test biti pozitivan, čak i kod najzdravijeg čovjeka. Jer, mora biti korona, pa gripa i prehlada više ne postoje...

  • LOLNeki 11.02.2021.

    Pa derbi je za 10 dana, ako nije covid onda trebaju igrati, neće sad zbog gripe odgađati utakmicu, na kraju krajeva imaju juniore pa neka igraju. Dinamu bi odgoda sigurno odgovarala zbog europe ali ja bih radije da se igra nego da se odgađa.

  • Le...Go... 11.02.2021.

    " Umjesto dosadašnjeg pravila da pravo na odgodu ima klub u kojem je najmanje šest igrača pozitivno ili u samoizolaciji, od ove godine susret će se moći prolongirati isključivo na temelju pozitivnih testova na COVID-19."---- Koliko sam razumio iz članka, nitko nije zaražen coronom jer se nisu testirali. Ne kažem da se neće testirati, ali ako ostane ovako, mogao bi Hajduk izgubiti 3:0 za zelenim stolom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare