To je to što me zanima!

Ništa od derbija: Ne igra se niti u nedjelju, Rijeka odbila igrati

Subotnji derbi Rijeke i Hajduka je odgođen zbog snijega i prebačen na nedjelju za 17 sati. No Rijeka ne želi igrati jer na Kantridi u nedjelju nastupaju djeca u atletici
Vidi originalni članak

Rijeka i Hajduk trebali su u subotu u 16 sati odigrati derbi na Kantridi. No u petak su iz HAK-a objavili kako su svi pravci prema Rijeci zbog snježnog nevremena - zatvoreni. Momčad Hajduka trebala je danas otputovati u Rijeku, no to je nemoguće. Snijeg je zatrpao sve prometne pravce prema Rijeci.

Marko Lukunić/PIXSELL

Autocesta na relaciji Split - Rijeka zatvorena je na dva mjesta (Maslenica i Kikovica), a jadranskom magistralom ne smije se voziti na dionici između Bakra i Svete Magdalene. Kako doznajemo, subotnja utakmica Rijeke i Hajduka je odgođena, a trebala je biti prebačena sa subote na nedjelju u 17 sati.

No Rijeka je tražila novu odgodu jer je na Kantridi tijekom nedjelje na rasporedu atletsko natjecanje za mlađe uzraste. Povjerenik za natjecanje Josip Brezni uvažio je želju Rijeke da se utakmica zbog sigurnosnih razloga ponovno odgodi. 

Na Kantridu u nedjelju stiže šesnaest autobusa djece, a u Rijeci smatraju kako bi bilo teško osigurati utakmicu visokog rizika s tolikim brojem djece na Kantridi.

Udruga PrveHNL objavila je odluku o odgodi utakmice na službenoj stranici. Rijeka i Hajduk igrat će u prvom slobodnom terminu, a to je 18. veljače s početkom u 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • NIAGARA HAJDUK 06.02.2015.

    A da se odigra na nekom drugom stadionu??? Možda u Dugopolju!!!

  • Kalča 99 06.02.2015.

    Rijeka je kriva jer Hajduk nije uspio doći na utakmicu.... Pa mogli ste krenuti jučer i sve bi bilo ok ali nisu imali trenera,,,,haha

  • Gio82 06.02.2015.

    ma nekuzim ... istra je mogla otic u split igrat protiv splita i rijecki vatrepolisti su mogli otic do dubrovnika na utakmicu ali ovi nemogu doc do rijeke ? vise mi se cini da pokusavaju odgodit radi problema kojih imaju nego zato sto nemogu doc ... nema ni s od snjega

Komentiraj...
Vidi sve komentare