To je to što me zanima!

Odgođen derbi Hajduk - Dinamo

Najveći hrvatski derbi trebao se igrati 21. veljače na Poljudu, a kao što se i pretpostavljalo, na kraju je odgođen zbog problema s korona virusom u momčadi Hajduka
Vidi originalni članak

Dok se čekaju rezultati sekvenciranja briseva nogometaša i stručnog stožera Hajduka da se sazna jesu li zaraženi britanskim sojem korona virusa, iz HNS-a stižu vijesti o odgodi utakmice protiv Dinama.

PROBLEMI ZA 'BILE' Alarm na Poljudu: Testovi igrača hitno idu u Zagreb, sumnjaju na zarazu britanskim sojem korone

Nakon što je Hajduk 12. veljače dostavio dokumentaciju o zarazi petorice igrača, tri dana kasnije stigla je potvrda o zarazi još sedmorice nogometaša te osam članova stručnog stožera, a s obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, Hajduk ne može igrati spomenutu utakmicu.

- Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno - stoji u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog.

KORONA POHARALA HAJDUK Na Poljudu je još 20 zaraženih, odgađa se derbi s Dinamom

Tako će 'modri' dobiti tjedan dana odmora između utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara, dok će Hajduk morati pričekati razvoj situacije za daljnje postupanje. A morat će 'bili' i nadoknađivati neodigrane susrete protiv Slaven Belupa i Dinama te moguće i još ponekog protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Kristina Matoša 15.02.2021.

    Želim cijeloj Hajdukovoj ekipi brz oporavak i da se uskoro odigra derbi.

  • bukva61 15.02.2021.

    Steta

  • SvimaDobro 15.02.2021.

    taman kad je Hajduku krneulo i nanizao 1 pobjedu. Ne znam ima li tu nešto više da se želi zaustaviti pohod na vrh?

Komentiraj...
Vidi sve komentare