To je to što me zanima!

Odlazak velikana: Iker Casillas odigrao je svoje u Ligi prvaka...

Utakmica Lige prvaka Liverpool - Porto odigrana u utorak bila je zadnja takvog tipa za veliko nogometno ime - Ikera Casillasa. Uspio je očuvati svoja vrata svih 90 minuta, ali nije bilo dovoljno...
Vidi originalni članak

Golman Porta i španjolske reprezentacije, legendarni Iker Casillas, okončao je svoj put u Ligi prvaka.

Utakmicom protiv Liverpoola i rezultatom 0-0 dostojanstveno je završio jedno veliko poglavlje u svojoj karijeri. Porto se dobro branio, ali to nije bilo dovoljno za prolazak dalje. Naime, nosili su veliki zaostatak od 5 pogodaka iz prve utakmice što je bilo gotovo nemoguće nadoknaditi.

Ipak, Casillas je zadovoljan svojim zadnjim nastupom u ovom natjecanju:

- Ako je ovo bio moj oproštaj od Lige prvaka, to uopće nije bila loša noć, na ovom fantastičnom stadionu, sačuvao sam prazan gol... ali nitko ne zna što nosi budućnost - rekao je novinarima te nastavio:

- Ako se osvrnem, mogu biti ponosan na ono što sam osvojio u igri, na sve što sam postigao. Želio bih se zahvaliti navijačima. Prošlo je mnogo godina u Ligi prvaka i sjajno je doći na stadion poput ovoga i dobiti takvu toplu dobrodošlicu.

Čestitao je i svom bivšem klubu na prolazu u četvrtfinale ovog natjecanja:

- Čestitke Real Madridu (na pobjedi protiv PSG-a), nadajmo se da će ići što dalje moguće i doći do finala u Kijevu.

VIDEO: LIGA PRVAKA Totalna dominacija Reala, ništa im nije mogao razvikani PSG...

Španjolska ikona nastavlja ovu sezonu na golu Porta. Cilja na naslov prvaka Primeira lige kao završetak karijere. Porto je trenutno prvi s pet bodova prednosti nad drugoplasiranom Benficom.

- Moj cilj je osvojiti ligu s Portom jer ova skupina igrača zaslužuje podići trofej. Vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone.

Legendarni golman skupio je do sada ukupno 997 nastupa za Real, Porto i španjolsku reprezentaciju. Osvajao je La Ligu pet puta s Realom, s reprezentacijom je 2010. osvojio Svjetsko prvenstvo, a prošle je godine osvojio i Zlatnu rukavicu kao najbolji golman sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivek_988 08.03.2018.

    Sveti Iker!

  • simunicevdom 08.03.2018.

    Hvala kapetane

  • MOONZz 08.03.2018.

    barem je sacuvao mrezu zadnju utakmicu u ligi prvaka. Veliki Iker!

Komentiraj...
Vidi sve komentare