To je to što me zanima!

Odlazi li još jedan Čileanac? Roma želi dovesti Vinka Soldu

Za mladog Dinamovog stopera Vinka Soldu zanima se Roma te će ga pokušati dovesti već ovoga ljeta. Dinamova Čileanca u svojim bi redovima želio i Milan
Vidi originalni članak

Nakon što su u Dinamu ostali bez talentiranog Josipa Brekala, sada bi se u Maksimiru mogli naći u novim problemima. Vinka Soldu, naime, već na ljeto želi dovesti Roma.

Piše to danas inače vrlo dobro informirana Gazzetta dello Sport. S obzirom da je tek napunio 18 godina, mladi Dinamov stoper nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor s Dinamom i tako dugoročno vezao svoju budućnost uz zagrebački klub.

No, kao i u slučaju Brekala, pojavi li se kupac s dovoljno kvalitetnom ponudom, u Dinamu sigurno neće ostati ravnodušni. Naravno, postoji li želja Solde da se tako rano okuša u inozemstvu. No nije Roma jedini talijanski klub koji bi rado Vinka Soldu vidio u svojoj svlačionici. Nedavno se pojavio i Milan što je novi pokazatelj da su Hrvati u Italiji ponovno u modi.

Uz brojne već dokazane hrvatske igrače sada se Talijani okreću mlađim nogometašima na kojima u budućnosti mogu jako dobro zaraditi. A Dinamova škola nepresušan je izvor talenata i to u Serie A jako dobro znaju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DIGITRON_1 26.05.2016.

    čitam više puta i ne kužim čemu ovo ''čileanac'' .. novinari 24 sata.. opet se sramotite

  • zeljkog 26.05.2016.

    Bez riječi! Šta je"pisac" htjeo da kaže?

  • ACM_1899 26.05.2016.

    Ništa od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare