To je to što me zanima!

Odlazi nakon 10 godina: Pirlo plakao na zadnjem treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Netko je držao govor, vjerojatno trener, a Pirlu su krenule suze. Nije se mogao zaustaviti, a u zagrljaj su mu pohitali svi suigrači. 'Starosjedioci' su ga najviše grlili
Vidi originalni članak

Nakon dugih deset godina Andrea Pirlo (32) odlazi iz Milana. Potpisao je za Juventus, a u petak je održao pretposljednji ili posljednji trening, vrlo emotivan. 

Netko je držao govor, vjerojatno trener Allegri, a Pirlu su krenule suze. Nije se mogao zaustaviti, a u zagrljaj su mu pohitali svi suigrači. 'Starosjedioci' Gattuso, Seedorf i Inzaghi su ga najviše grlili. 

Pirlo je karijeru počeo u Bresciji, onda je prešao u Inter, a zatim u Milan. Tu je osvojio dva prvenstva, dvije Lige prvaka...

Bit će jedan od rijetkih igrača koji je igrao u sva tri najveća talijanska kluba.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_96081 22.05.2011.

    kralj

  • IP95 21.05.2011.

    Mogu bez ustrucavanja napisat da je Pirlo jedan od najboljih veznih igraca ikada ! S njim je tu i jos jedan klupski kolega-Seedorf ! Pirlo ima "mekanu" loptu,savrsen pas,oces dugi,oces kratki... jedini igrac na svitu koji ima "sut iz koraka"...kad on krene s loptom ne mozes skuzit oce li opalit loptu da leti 30 m ili ce dodat 3 m od sebe.Stvarno savrsen igrac.Gađa u trepavicu ! U danasnjem nogometu sve ide na snagu,svi vezni su fizicki jaki,brzi...A ovakvi ka i Pirlo koji ipak igraju "glavom" je sve manje i manje.Mislin da ih za 10 godina uopce nece bit. Sritno ti majstore, fala ti na svemu sta si da Milanu...Najtrofejnijem klubu na svitu ! Svi cemo pamtit tvoje golcine sa 30 m ! Forza Pirlo,Forza Milan !!!!!!!!!

  • user_66879 21.05.2011.

    covjek sa najboljom dugom loptom

Komentiraj...
Vidi sve komentare