To je to što me zanima!

Odlazi u Anži? Andrej Aršavin prebačen u rezerve Arsenala

Ruski nogometaš Andrej Aršavin degradiran je slanjem u drugu momčad Arsenala, a mediji špekuliraju da bi se uskoro mogao pridružiti Guusu Hiddinku u Anžiju...
Vidi originalni članak

Dugo se već pričalo o nezadovoljstvu menadžera Arsenala Arsenea Wengera s nastupima Aršavina za londonsku momčad, a potvrda takvih teza stigla je u utorak kada su iz Arsenala, bez dodatnih pojašnjenja, objavili da se ruski napadač stavlja na raspolaganje rezervnoj momčadi.

Uz također skupo plaćenog Marokanca Marouanea Chamakha, te posuđenog izraelskog veznjaka Yossija Benayouna, 30-godišnji Aršavin predvodio je Arsenalove rezerve u pobjedi nad također drugom momčadi Norwich Cityja od 5-0 postigavši dva pogotka.

Ruski mediji odmah su donijeli informaciju kako bi do kraja prijelaznog roka, koji u Rusiji završava u petak, Aršavin mogao ojačati redove bogatog Anžija iz Mahačkalae na čiju je klupu prošlog tjedna sjeo bivši ruski izbornik, nizozemski trener Guus Hiddink.

Aršavin je 2008. godine stigao u Arsenal iz Zenita, a u 133 utakmice za "topnike" postigao je 30 zgoditaka...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rizbo18 22.02.2012.

    Taj Wenger pa i cjeli Arsenal je puko,pa nemožeš samo prodavat igrača a nikoga malo ozbiljnijeg ne dovodit

  • fpezdevsek 22.02.2012.

    To nije baš tako da je Arshavin trajno prebačen u drugu momčad Arsenala zato jer je jučer igrao protiv druge momčadi Norwicha, jer su osim njega igrali Park, Chamakh,Benayoun iz prve momčadi radi razigravanja i da bi bili u što boljoj formi za naredne utakmice protiv Tottenhama,Liverpoola,Milana,Newcasttla,......Wenger ne gubi konce....ali dugotrajne i nove povrede igrača Wilshere,Diaby,Santos,Mertesacker,Koscielny(igrača prve postave) ne doprinose stabilnosti prve postave čestim izmjenama i rošadama....kao u Chelsea...tek toliko!

  • V1NCENT 22.02.2012.

    Wenger pomalo gubi konce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare