To je to što me zanima!

'Odlazim čiste savjesti, a nisam još odlučio za koga ću igrati'

Zato što smo izbjegli ispadanje je moja misija ispunjena. Odlazim čiste savjesti, a još nisam odlučio za koga ću potpisati, rekao je Petrić u mini-intervjuu za Bild
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Mladen Petrić (31) odigrao je prošlog vikenda protiv Mainza svoju posljednju utakmicu u Hamburgu u dresu HSV-a...

Završilo je 0-0 čime je HSV i teoretski osigurao opstanak u Bundesligi kolo prije kraja, a hrvatski se reprezentativac u suzama oprostio od navijača. Petrić je nakon posljednjeg sučevog zvižduka ponovo izašao pred publiku s kćerkom u naručju i natpisom na majici "Hvala za prekrasna vremena" oprostio se od navijača koji su ga iznimno poštovali.

Povodom Petrićevog oproštaja od HSV-a Bild je s njime napravio oproštajni mini-intervju.

* Zabili ste 69 golova u 135 natjecateljskih utakmica za HSV. Za kojim nepostignutim golom posebno žalite što ga niste zabili?

- Za pobjedničkim golom u posljednjoj utakmici protiv Mainza. To bi onda bio još ljepši oproštaj.

* Što ćete ponijeti sa sobom u svoju buduću momčad?

- Još nisam odlučio za koga ću potpisati. Ali sa svojom kćeri Melinom Charlize uvijek ću imati uz sebe jednu malu Hamburžanku. Ta povezanost s Hamburgom bit će uvijek prisutna.

* Da li je dolazak u HSV 2008. godine za vas bio sretan?

- Da. Čak iako nismo osvojili trofej, bio je to sjajan period. Za mene je bila dobra odluka dolazak u Hamburg. A zato što smo izbjegli ispadanje je moja misija ispunjena. Odlazim čiste savjesti.

* Četiri godine smo vas ocjenjivali nakon utakmica. Možete li na oproštaju vi sami sebi dati ocjene za svoje igre?

- Smatram da nije dobro da sam sebe ocjenjujem. To bi radije trebali drugi raditi. Ja mogu tek reći da sam uvijek davao sve od sebe.

* Koji vaši kolege su vam u periodu u Hamburgu posebno prirasli srcu?

- Sa Collinom Benjaminom sam pola godine dijelio sobu na putovanjima. S vratarima Frankom Rostom i Jaroslavom Drobnyjem razumijem se super.

* Koji je bio vaš najbolji trenutak u HSV-u?

- Kada sam u uzvratu Eurokupa protiv Rapid Beča nakon duge pauze ušao u igru i dobio ovacije publike. Bio je to dobar osjećaj koji nikad neću zaboraviti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NikolaKrstajic 03.05.2012.

    Dinamu ili Hajduku bi dobro dosao Petric,posebno za europska natjecanja.A bio bi blize i izborniku da gleda njegove nastupe.

  • volim_dinamo_široki_brijeg 03.05.2012.

    Kad bi se riješili Rukavine i prodali Vrsaljka i Badelja(iako je to teško) mogla bi doći lova za Petrića a i on bi mogao u HNL-u da završi karijeru bez ozljede veće a da opet udemo u LP imali bi jednog klasnog igrača...

  • gunner19 03.05.2012.

    ajmo maminjo evo ti prilike za kapitalca :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare