To je to što me zanima!

Odmarao u Hrvatskoj pa stigao poziv Maldinija: Dođi u Milan

Talijan se taman odmarao u Hrvatskoj na Jadranu nakon naporne sezone na klupi Sampdorije kada je stigao poziv Paola Maldinija. Ponudio mu je mjesto trenera zbog čega je Giampaolo ranije otišao s odmora
Vidi originalni članak

Mediji na Čizmi sve više bruje o promjenama u upravljačkoj strukturi talijanskog velikana Milana. Budući da se Milan nije plasirao u Ligu prvaka, sportski direktor Leonardo i trener Gennaro Gattuso spakirali su kofere i napustili San Siro.

U klubu je ostao velikan Paolo Maldini u ulozi tehničkog direktora, a samo je pitanje vremena kada će na mjesto sportskog doći legenda hrvatskog nogometa Zvonimir Boban, pišu Talijani.

Boban je ostavio neizbrisiv trag u Milanu devedesetih godina prošlog stoljeća i sam spomen njegova imena u gradu mode izaziva poštovanje. Generalni direktor Milana Ivan Gazidis zajedno s Maldinijem ponudio je Bobanu ulogu zbog koje bi napustio čak i mjesto drugog čovjeka Fife.

Navijači Milana bi ga dočekali raširenih ruku kao i sve ostale legende koje su dale značajan doprinos klupskim postignućima, no pitanje je kako će dočekati, po svemu sudeći, novog trenera Marca Giampaola.

Talijan se taman odmarao u Hrvatskoj na Jadranu nakon naporne sezone na klupi Sampdorije kada je stigao poziv Paola Maldinija. Ponudio mu je mjesto trenera zbog čega je Giampaolo ranije otišao s odmora i, prema pisanju talijanskih medija, samo se čeka trenutak službene potvrde njegova angažmana.

Simone Inzaghi rekao je kako nema namjeru napustiti Lazio, Antonio Conte preuzeo je Inter, a Maurizio Sarri nakon odlaska iz Chelseaja preuzima Juventus.

Čelnici Milana dvojili su između Eusebija di Francesca i Giampaola i odluka je pala na stratega Sampdorije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dr.Gonzo. 10.06.2019.

    lol ne pise se Milanu bas najbolje niti iduce sezone.

  • kirbi78 09.06.2019.

    Boban drugi čovjek FIFA pa u Milan,možeš misliti,s konja na kozu

Komentiraj...
Vidi sve komentare