To je to što me zanima!

Odradio je svoje: Dalić pustio Brekala mladoj reprezentaciji

Josip Brekalo bio je važan adut mlade reprezentacije u pohodu na Europsko prvenstvo i sad joj se pridružuje u kvalifikacijskoj utakmici protiv Češke. A-selekciju čeka prijateljska protiv Gruzije
Vidi originalni članak

Kad je Josip Brekalo ušao u igru u utakmici Hrvatske i Slovačke u 54. minuti, sve se na rujevičkom travnjaku počelo mijenjati.

Samo dvije minute poslije Nikola Vlašić izjednačio je rezultat, nakon još četiri bilo je 2-1, a 20 minuta nakon njegova ulaska već smo imali riješenu utakmicu Perišićevim golom za 3-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ofenzivac Wolfsburga odradio je svoje, a izbornik Zlatko Dalić odlučio ga je poslati u mladu reprezentaciju kako bi pomogao kolegi Igoru Bišćanu, priopćio je HNS.

Hrvatska U-21, naime, u ponedjeljak od 18 sati u Velikoj Gorici igra protiv Češke utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Euro koja joj je jako bitna nakon neočekivanog poraza od Škotske na startu (2-1) i otkaza Nenadu Gračanu.

VIDEO: PREDSTAVIO AUTOBIOGRAFIJU Kaos zbog Luke: Kao mali sam volio čitati R. Crusoea i Heidi...

Nakon pobjeda nad San Marinom (7-0) i Litvom (3-1) Bišćanovi izabranici pobjedom mogu preskočiti Škotsku i Češku te doći na drugo mjesto, bod iza vodeće Grčke.

Na Euro 2021. u Sloveniji i Mađarskoj plasirat će se pobjednici devet skupina i najbolji drugoplasirani, a ostali drugooplasirani razigravat će za preostala četiri mjesta na prvom turniru u tom uzrastu sa 16 reprezentacija.

Što se A-reprezentacije, pak, tiče, nju u utorak od 18 sati na pulskoj Aldo Drosini očekuje prijateljska utakmica protiv Gruzije. Na njoj bi, unatoč prosvjedima iz Real Madrida, trebao zaigrati i Luka Modrić i Dalić će sve najvažnije adute imati na raspolaganju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 17.11.2019.

    I sad da je dalic normalan, protiv Gruzije 11 novih, sve b ekipa

  • 17.11.2019.

    Nez jedino zakaj Modrić nije pošteđen te prijateljske tekme...

  • 17.11.2019.

    Cudi me da za Brekala nisu vec rekli srbi da je njihov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare