To je to što me zanima!

Odradio posudbu: Jajalo za Köln potpisuje u ponedjeljak

Nakon odrađene sezone na posudbi iz Siene, hrvatski 23-godišnji vezni nogometaš Maro Jajalo i sljedeću će sezonu igrati u Kölnu. Potpis ugovora će biti u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Piše to Express zaključujući da je tako okončana drama oko nogometaša koji je u Hrvatskoj, gdje provodi godišnji odmor, "nestao".

- Brat je posudio moj automobil kako bi s obitelji otišao na more. Napravio sam glupost ostavivši svoju lisnicu i dva mobitela na zadnjem sjedištu - objasnio je Jajalo zbog čega je bio nedostupan medijima pet dana.

- Uživao sam bez mobitela. Preporučio bih svakome da svjesno slijedi moj primjer - dodao je hrvatski nogometaš koji se odmara sa suprugom Ivanom i sinom Emanuelom.

"U ponedjeljak će se vratiti u Köln da bi - ostao!", piše Express objašnjavajući da je sve dogovoreno između novog talijanskog prvoligaša i njemačkog Bundesligaša.

- Mato će biti s nama od početka priprema. Ostaje naš igrač - ustvrdio je sportski direktor kluba Volker Finke nakon uspješno obavljenih pregovora s Talijanima.

Vjeruje se da je transfer vrijedan dva milijuna eura.

- Ništa još nisam potpisao, no sigurno ću to učiniti kada se u ponedjeljak vratim - potvrdio je ostanak i sam mladi hrvatski nogometni reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JAX 18.06.2011.

    Igrao je vrlo dobro u Kolnu, ne bi me iznenadio Bilićev poziv

  • ronaldo-united 18.06.2011.

    Odlican igrac,ipak je to moj Jajcanin:))))))

  • kramer0310 18.06.2011.

    jajalo je igrac siene koji je bio na posudbi u kolnu....i sada je koln odlucio kupiti jajalo za 2 milijuna eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare