To je to što me zanima!

Odveo ih u polufinale Kupa pa otišao: Tokić napustio lokose

Je li dao otkaz, dobio ga ili je odlazak bio sporazumne naravi, još uvijek nije poznato. Mario Tokić, u svakom slučaju, nakon 13 mjeseci i gotovo dvije godine rada u lokosima odlazi iz kluba
Vidi originalni članak

Dva dana nakon neočekivanog poraza od Cibalije u Zagrebu (3-1) Lokomotiva je objavila kako je trener Mario Tokić napustio klub.

Iako lokosima u posljednje vrijeme ne ide najbolje u HNL-u (četiri osvojena boda u posljednjih pet utakmica), ova vijest pomalo je iznenađujuća jer klub se nalazi na stabilnoj šestoj poziciji ljestvice, a prošli je tjedan, preko Rudeša, izborio ulazak u polufinale Kupa.

Tokić je u Lokomotivu stigao kao pomoćnik Sretenu Ćuku u siječnju 2016., a potom je kratko vrijeme bio privremeni trener, do dolaska Valentina Barišića koji je napustio klub zbog grubog kršenja klupske discipline.

U lipnju 2016. drugi put postao je glavni trener momčadi Lokomotive i odveo je pred vrata grupne faze Europske lige, gdje je ispala od Genka.

Tomislav Ivković zamijenio ga je potom na poziciji prvog trenera, a on je ostao kao pomoćnik, ali samo do studenog prošle godine, kada je napokon dobio priliku dugoročno voditi momčad. U 40 utakmica, koliko ih je vodio, prosječno je osvajao 1,3 boda po utakmici.

"Lokomotiva zahvaljuje Mariju Tokiću na dosadašnjem radu te mu želi puno uspjeha u daljnjoj karijeri", priopćila je Lokomotiva na službenim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • POTPEC 05.12.2017.

    Tatica je u žalosti zbog pobjede Hajduka, pa nekoga mora kazniti. A njega on nije postavio, pa ga sam može smijeniti.

  • Josip Joe Milovich 05.12.2017.

    Jbg, nije se mogao nositi sa pritiskom sa tribina.

  • Frenkyy 05.12.2017.

    Jel i on hoće vodit Barcu ko onaj čoban od izbornika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare