To je to što me zanima!

Odvratno! Valencijin navijač je pljunuo Arsenalova napadača...

Arsenalov napadač Pierre-Emerick Aubameyang bio je meta Valencijinih huligana. Gabonac je 'šišmišima' u uzvratnom susretu polufinala Europske lige utrpao tri komada, a prilikom slavlja netko ga je pljunuo
Vidi originalni članak

Kako li je samo gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang (29) u četvrtak u uzvratnom susretu Europske lige uništio Valenciju (4-2). Utrpao im je tri komada, a prilikom slavlja svog drugog gola otrčao je prema tribini na kojoj su bili Valencijini navijači.

Iako ih nije provocirao, nije ih čak ni gledao, samo je slavio gol sa svojim suigračima, svejedno je na sebe navukao bijes španjolskih navijača. Jedan od njih čak je skočio ne bi li pljunuo gabonskog napadača, ali nije uspio.

Odvratni ispad zabilježile su i kamere pa možda kaznu dobije i Valencija. U svakom slučaju, navijaču prijeti doživotni izgon sa stadiona Mestalle. Huligana s Valencije osudili su i svi normalni navijači na društvenim mrežama.

Podsjetimo, na krilima odličnog Gabonca Arsenal je ušao u finale Europske lige! Izabranici Unaija Emeryja iskoristili su greške domaće obrane i s pobjedom 4-2 obranili prednost iz prve utakmice (3-1) za put na finale u Baku 29. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hipoteza pa teorija 10.05.2019.

    ponašanje kao u igri CS GO kad ne igraš po pravilima i razg....š ih počaste te sa onom engleskom riječi Nnešto

  • 10.05.2019.

    1️⃣9️⃣1️⃣1️⃣

  • vedii888 10.05.2019.

    divljaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare