To je to što me zanima!

Ogier pozvao na večeru vozača s kojim se sudario u Zagrebu

Sebastien Ogier osvojio je WRC Croatia Rally iako se jutro uoči zadnjeg dana utrkivanja sudario na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Drugi sudionik sudara otkrio nam je da ga je Ogier zvao na večeru
Vidi originalni članak

Francuski vozač Sebastien Ogier osvojio je WRC Croatia Rally u čudesnoj završnici.

KAKVA DRAMA Čudesna završnica relija! Ogier je prvi, Evans je svoju prednost uspio izgubiti u zadnjem zavoju

Imao je šest desetinki prednosti ispred Velšanina Evansa kojeg je pretekao u zadnjem zavoju, a njegova pobjeda još je zanimljivija jer je jutro uoči utrke imao prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Snimke pokazuju kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil kad je došlo do sudara između njegove Toyote Yaris i BMW-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Ogierova nesreća u Zagrebu

Kasnije je objavljena i snimka čitatelja na kojoj se vidi policajac s rukama na poklopcu motora pokušava zaustaviti Ogiera koji je potom odjurio.

OSVAJAČ CROATIA RALLYJA Tko je Sebastien Ogier? Svadio se s Loebom, u Zagrebu razbio auto, a ima 7 svjetskih titula

Očevid prometne nesreće je u tijeku, a neslužbeno doznajemo da bi policija ubrzo trebala obaviti razgovor s Ogierom pošto je utrka završila. Nakon završetka očevida bit će poznato više detalja. U međuvremenu, čuli smo se i s drugim sudionikom sudara, vozačem BMW-a, koji nam je rekao da nije ozlijeđen. Štoviše, Ogier ga je, kaže, pozvao i na večeru.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • schmeling 26.04.2021.

    Mislim da je kriv onaj Tomislav u BMW, zasto on vozi u svojoj traci i smeta francuzu koji mu uleti u njegovu traku, Tog Tomicu treba nauciti ponasanju. A ovaj organ izgleda da je zatvarao haubu francuzu , ja mislim da je sve kriv onaj lik sto trazi upaljac i onaj sto ceka autobus.

  • duš man 25.04.2021.

    danas na staroj Zagorskoj neki s trkaćim autom ( neki broj, šaren, spušten) vozio slalom između vozača....

  • 25.04.2021.

    Opet Bmw

Komentiraj...
Vidi sve komentare