To je to što me zanima!

Oglasio se Pep: Ja sam jedini krivac, a ne liječnička služba

Nakon priopćenja Bayerna, o odlasku liječničkog tima iz momčadi oglasio se i glavni krivac Pep Guardiola. Sada je malo promijenio priču pa kaže da je on kriv za poraz
Vidi originalni članak

Bura se u Bayernu ne smiruje ni dan nakon što je iz kluba otišao cijeli liječnički tim kojeg je Guardiola optužio da je glavni krivac za brojne ozljede i poraz od Porta

'Bayern žali što nas je Hans-Wilhelm Müller Wohlfahrt odlučio napustiti. On i njegov tim su prvoklasno radili za klub i igrače. Na tome smo mu jako zahvalni', stoji u službenom priopćenju Bavaraca.

A nakon kluba oglasio se i glavni krivac za nered, Pep Guardiola.

- Odluka da ode bila je isključivo njegova, između nas se nije dogodilo ništa. Jako ga cijenim i jedino što mi preostaje je da poštujem njegovu odluku. No njegov odlazak ništa ne mijenja, ja ostajem u Bayernu i iduće sezone. Nisu liječnici krivi za ozljedu, to se jednostavno dogodi. Pa tko kaže da bismo mi pobijedili Porto i da su svi bili na broju - rekao je trener Bavaraca te nastavio:

- Tko je kriv za poraz? Pep Guardiola, ja sam jedini krivac. Kada izgubimo, to je isključivo moja krivnja, a ne liječničke službe ili nekoga iz stožera. 

No katalonski stručnjak nije mogao pobjeći da ne komentira sarkastično pljeskanje liječničkom timu prilikom ozljede Benatije.

- Nema to veze s njima, to je bilo samo moje razočaranje.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • piku1302 18.04.2015.

    Da je Uli Hoeness u klubu,nebi se ovo događalo! Guardiola doslovno uništava ponos.,ugled,najboljeg nogometnog kluba. Ovo je sramota za jedan Bayern...pitam se dokle ce mu Beckenbauer i Ruhmmenige dalje puštati.

  • mik 18.04.2015.

    lljiga,dabome,a plaćen kao stručnjjaak..stručno upropasttio bayern.

  • SinisaJurk 18.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare