To je to što me zanima!

Ognjen Vukojević: Biti kapetan Dinama mi znači jako mnogo

Svako dijete koje počinje igrati nogomet želi biti član Dinama, a biti kapetan je ispunjenje sna. Zato se želim zahvaliti treneru na povjerenju, rekao je Vukojević
Vidi originalni članak

Ognjen Vukojević u srijedu je dobio veliku čast da kao kapetan povede igrače kijevskog Dinama u kup utakmici protiv Šahtera u Sverdlovsku. Dinamo je dobio 4-0, a hrvatski reprezentativac nakon utakmice nije skrivao zadovoljstvo kapetanskom vrpcom.

- Biti kapetan Dinama mi znači mnogo. Svako dijete koje počinje igrati nogomet želi biti član Dinama, a biti kapetan je ispunjenje sna. Zato se želim zahvaliti treneru (op.a. Oleg Blohin) na povjerenju - rekao je Vukojević. 

Ovo nije prvi put da je Vukojević kapetan Dinama, ali je prvi puta to bio od prve minute. 

- Ranije sam dobio kapetansku vrpcu jednom, u drugom poluvremenu utakmice protiv Aktobea. 

Sucu kao kapetan nije morao puno prigovarati. 

- Ne, sve je bilo super. Glavno je da smo pobijedili te da se nitko nije ozlijedio. Prvi gol je bio ključan. Naravno, svaka momčad protiv nas želi odigrati najbolje - zaključio je Vukojević.

Vukojević postao prvi strani kapetan u kijevskom Dinamu

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pougarac007 31.10.2013.

    pa zar nije logicno da kaze tako nesto s obzirom da zivi u njihovoj zemlji i da daje izjavu njihovim medijima....ajmo malo razmislit prije nego pisemo ovako bistre komentare

  • gallaz 31.10.2013.

    da nisam citao text iz naslova bi pomislio da je jucer bio kapetan dinama u tekmi protiv zagore. . . neznam kojem je djecaku iz hrvatske san igrati u kijevu!

  • DARIJA CRNKOVIĆ 31.10.2013.

    ajd nek je neko i zadovoljan u ovoj zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare