To je to što me zanima!

Ognjen Vukojević: Ovo je bila tiki-taka al’ na hrvatski način

Iste večeri kad sam zabio gol Irskoj, moji rođaci osvojili su zlatnu medalju u boksu. I zato ovaj gol posvećujem njima, sa smiješkom je rekao fantastični Nikica Jelavić
Vidi originalni članak

Nek’ jače kuca to, srce vatreno, dugo su nakon utakmice pjevali igrači s navijačima. Bacali su dresove, majice, steznike, čarape... Za to vrijeme Bilić je otrčao u svlačionicu, zatvorio vrata i iz svega glasa viknuo: “Tooooooooo!” Bio je to povik olakšanja.

- Ovaj gol posvećujem svojoj djeci. I rođacima koji su istu večer kad sam zabio Ircima, osvojili zlatnu medalju u boksu. Ovo je dan Jelavićevih - rekao je Nikica. 

U susret s Hrvatskom Irci su ušli s 439 dana bez poraza. Njihov bivši kapetan Roy Keane bio je uvjeren u pobjedu. Arsene Wenger nam nije davao nikakve izglede.

- Ovo je poruka svima da ne podcjenjuju Hrvatsku. Možemo igrati sa svakim! Rekao sam već da vjerujem kako možemo daleko. Nije li ovo dokaz? - rekao je Luka Modrić, koji je bio pravi vođa. 

S takvim Modrićem Hrvatska se nikog ne treba plašiti. Izlazeći iz svlačionice, u kojoj se pjevalo “Zovi, samo zovi”, Ognjen Vukojević samo je dobacio:

- Ne sjećam se da smo ikad ovako dobro igrali. Ovo je ‘tika-taka’, ali na hrvatski način!


Idi na 24sata

Komentari 108

  • Freddie87 11.06.2012.

    Hrvatska mora izgubit ostale tekme, za dobrobit ovog naroda. Zvuči napačeno ali to bi bila prava diverzija da se opet okrenemo pravim problemima ove jadne države a ne nekim ispraznim euforijama od kojih samo koristi imaju oni koji lopatu u životu nisu vidjeli. Narod je jadan , isfrustriran , napaćen pa vidi bijeg u međuljudski kolektiv tako da se istopi sa mnoštvom u kvazi euforiji nacionalnog aspekta. Nije više navijanje šta je bilo

  • Freddie87 11.06.2012.

    Najvjerojatnija situacija na kraju naše grupe: 1.Italija 7 boda 2.Španjolska 7 boda 3.Hrvatska 3 boda 4. Irska 0 boda

  • deny-1 11.06.2012.

    ...čitam i ne vjerujem ... kakva realnost? ...dobili smo Irsku, možda nisu najbolja reprezentacija Europe, ali sigurno nisu niti najgora na Euru... 16 je reprezentacija i ako ćemo realno da nisu dobri ne bi bili tamo gdje jesu... govorite da ćemo izgubiti od Italije, pa od Španjolske.... iste ste priče pričali i 1998. ... da će nas svi pobjediti, da će nas redom gaziti... dečki su billi 3. ... imate li imalo poštovanja prema nečemu... dečki su se jučer borli svim srce, uvjerena sam da će tako biti i u druge dvije utakmice... sram svakog bilo tko želi neuspjeh reprezentaciji... Hrvatska u <3 ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare