To je to što me zanima!

Oh, otkud ti tu? Tsongi iskočila vjeverica, a on mrtav-hladan...

Vjeverica je zastala i pogledala ga, ali Francuz nju nije ni najmanje doživio nakon čega se životinjica bacila u bijeg, prvo u jednu stranu, pa u drugu. Simpatična scena koja se prebacila na tribine
Vidi originalni članak

Jo-Wilfried Tsonga "cuclao" je vodu, možda smišljajući taktiku kojom slomiti Karena Hačanova, a ispred njegove klupe na centralnom terenu u Washingtonu gdje se ovaj tjedan igra ATP turni iz serije 500 pojavila se - vjeverica.

Zastala je i pogledala ga, ali Francuz nju nije ni najmanje doživio nakon čega se životinjica bacila u bijeg, prvo u jednu stranu, pa u drugu. Simpatična scena koja se prebacila na tribine u čiji se prvi red vjeverica zavukla izazvavši malu pomutnju i komešanje među gledateljstvom koje ju je tražilo i tražilo.

Tsonga pobijedio

Nepoznato je kako je sve završilo, je li se vjeverica uspjela vratiti u svoje prirodnije stanište, ali u svakom slučaju izborila se za svojih pet minuta.

Inače, koga zanima, Tsonga je sa 6-4, 2-6, 7-5 izbacio drugog nositelja te izborio dvoboj osmine finala s Kyleom Edmundom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GGs2 01.08.2019.

    Autori su toliko napredovali da od sada i dvije različite slike uspjevaju povezati famoznom crvenom strelicom, svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare