To je to što me zanima!

Đoković i Zimonjić pobijedili su bez poteškoća Čilića i Draganju

Bio je to dvoboj u kojem su naši tenisači imali vrlo malo prilika za učiniti dvoboj neizvjesnijim, jer su prečesto gubili gemove kad su bili na početnom udarcu
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Marin Draganja u prvom su kolu završili nastup u konkurenciji muških parova na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, nakon što su ih sa 6-2, 6-2 pobijedili srbijanski reprezentativci Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

Bio je to dvoboj u kojem su naši tenisači imali vrlo malo prilika za učiniti dvoboj neizvjesnijim, jer su prečesto gubili gemove kad su bili na početnom udarcu, a nisu znali uzvratiti svojim suparnicima kad su za to imali izgleda. Draganja je dvaput gubio servis u prvom setu, koji je srpska kombinacija osvojila za 29 minuta.

Đoković i Zimonjić su u drugom setu poveli 4-0 i bez poteškoća priveli susret kraju te nakon samo 56 minuta slavili sa 6-2, 6-2.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • silversky 07.08.2016.

    Čilić, bezkrvna, anemična hercegovačka bula...postoji li kod njega ikad reakcija, ljutnja? sigurno ga žena doma tuče jer je skupa sa ovim totalni njonjo...i po kojoj osnovi ovaj Draganja igra par, zašto nije uzeo kuma Dodiga koji je dokazani igrač u paru?!?

  • zagro 07.08.2016.

    ovaj draganja nema blage veze o tenisu,,tip je turistički došao na olimpijadu,a mogao je tako bilo tko od rekreativaca tu iz mog kvarta...sigurno bi i bolje odigrali,zaista ne razumijem na osnovu čega je taj draganja došao u rio?...

  • goran51 07.08.2016.

    I u tenisu Hrvatska ima svog Čačića da upropasti sve sto se moze upropastiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare