To je to što me zanima!

Đoković je pozirao s trofejem: O ovome sanjate kao klinac...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bila mi je to najbolja sezona u karijeri što se Grand Slamova tiče, tako da nastojim uživati u svakom trenutku, rekao je Novak Đoković u Central Parku nakon trijumfa
Vidi originalni članak

S peharom US Opena u rukama Novak Đoković ponosno je pozirao novinarima u newyorškom Central Parku. Nakon troipolsatne borbe, gotovo jednako toliko odgođene zbog kiše, Srbin je svladao Rogera Federera 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.

- Sjajan je osjećaj. Bila mi je to najbolja sezona u karijeri što se Grand Slamova tiče, tako da nastojim uživati u svakom trenutku. Jako sam ponosan, baš kao i moj tim uspjeh koji smo zajedno postigli - rekao je vlasnik 10 velikih naslova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo su turniri koje uvijek sanjate osvojiti i koji se najviše broje u našem sportu. Oni su ovješeni na zid kad kao klinac odrastate i zamišljate sebe kao prvaka u tenisu - dodao je Đoković, finalist svih četiriju ovogodišnjih Grand Slamova.

Nakon 42. međusobnog ogleda Federera i Đokovića Srbin je izjednačio rezultat na 21-21, ujedno osvojivši drugi US Open u šestom finalu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 16.09.2015.

    Ponos Srba i Srbije !!!!

  • tarmi2 15.09.2015.

    To ništa ne dokazuje...

  • tarmi2 15.09.2015.

    Oćeš da kažeš da je Mirka fufica?)

Komentiraj...
Vidi sve komentare